+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

ISH 2023: vše pro udržitelnou budoucnost

Navštivte nás na veletrhu ISH ve Frankfurtu od 13. do 17. března na stánku A12 v hale 9.0 KSB.

Image 0

Pod heslem „Nadšenci pro obor Technická zařízení budov“ vám zde ukážeme své nadšení pro obor Technická zařízení budov – a také to, s jakými inovacemi bychom rádi pomohli utvářet změnu směrem k ekologičtější budoucnosti. Těšíme se na Vás!

Získejte bezplatnou vstupenku

Měnící se časy vyžadují inovativní řešení!

Již více než 150 let ve společnosti KSB neustále zlepšujeme své produkty a služby. Zejména s ohledem na ubývající zdroje, prudce rostoucí náklady na energie, přísnější předpisy na ochranu životního prostředí a další výzvy pokračujeme a zvyšujeme své úsilí!

Veletrh ISH ve Frankfurtu je přesně tou správnou platformou, na níž můžeme ukázat svoji vášeň pro obor Technická zařízení budov: Je to proto, že největší světový veletrh sanitárního průmyslu a průmyslu vytápění, ventilace a klimatizace představuje praktická, aktuální řešení týkající se nejdůležitějších témat naší doby: ochrany klimatu, ochrany zdrojů, digitalizace a chytrých technologií. Jinými slovy, přesně ta témata, na která se již léta soustředíme!

Rádi bychom Vás pozvali, abyste se blíže seznámili s nejnovějšími nápady a inovacemi produktů na našem stánku a osobně pohovořili s našimi odborníky. Seznamte se s tématy:

  • Zcela nová generace inline čerpadel – kompaktnější, flexibilnější a efektivnější než jakákoli předchozí
  • Široká řada BOA-Control pro obzvláště úsporné hydraulické vyvažování a
  • Široká škála digitálních nástrojů a dat pro nejefektivnější plánování systémů v oboru Technická zařízení budov.

Přijďte a zjistěte, proč jsme takovými nadšenci do technických zařízeních budov: Těšíme se na Vás ve Frankfurtu od 13. do 17. března 2023 na stánku A12 v hale 9.0.
Objevte živě na místě naše inovace pro Technická zařízení budov a nenechte si ujít prezentaci našich novinek v 11:00 a ve 14:00 hodin a také naši Happy Hour od 16:00 hodin

Naše hlavní veletržní novinky

Image 1

Začátek nové éry v technologii vytápění

Nové inline čerpadlo od společnosti KSB od základů mění plánování a provoz systémů v oboru Technická zařízení budov – protože má mnohem flexibilnější použití, snazší obsluhu, kompaktnější provedení a úspornější spotřebu než kterýkoli z jeho předchůdců. Nechte se od nás překvapit!

Image 2

Objevte naši produktovou řadu vyvažovacích ventilů

U budov jsou hlavním faktorem náklady na energie. A proto je hydraulické vyvažování systémů zásobování teplem a chladem pro efektivní provoz ještě důležitější. S řadou BOA-Control vám nabízíme jedinečný kompletní sortiment pro klasické hydraulické vyvažování.

Image 3

Digitální řešení pro praktickou podporu při každodenní práci

Objevte naše digitální pomůcky pro každodenní život: KSB Select, chytrý nástroj na nalezení perfektně sladěných čerpadel a armatur, KSBuilding Consult, náš komplexní výběrový program pro projektanty v oblasti Technická zařízení budov, a digitální záznamy produktových dat v široké škále formátů pro 3D projektování.

Firemní článek