+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Změna kódování produktů EXACT platná od 1. 5. 2022

28.03.2022 Firma: ISAN Radiátory s.r.o.

Vážení obchodní partneři,
rádi bychom Vás informovali o změnách v kódování produktů řady EXACT, které vstupují v platnost na objednávky potvrzené od 1. 5. 2022.

Image 0

Od tohoto data budou objednávky těles EXACT včetně uchycení pod jediným kódem. Pouze vyberete typ uchycení (Subtle, Tall, atd.) a Isan zajistí, aby dodané uchycení bylo kompatibilní s tělesem. Tím se zjednoduší a zrychlí celý proces objednávky. Slovní popis kódu pak najdete v potvrzení objednávky pod kódem produktu.

Příklad:

Image 1

Těleso Vám bude dodáno jako dvojdílná sadakonvektor a příslušenství. Balení budou označena 1/2 a 2/2 a na každém najdete detailní popis včetně čísla objednávky a produktového kódu. Nové značení Vám tak usnadní příjem zboží na sklad,zjednoduší manipulaci se zbožím a orientaci na skladě.

Nový způsob kódování těles EXACT najdete zde.

Se změnou kódování Vám přinášíme i nový katalog EXACT. V něm najdete kromě nového kódování i inovované stojánky na zem a konzoly na zeď Subtle. Jedná se o ploché subtilní stojánky z ploché pásoviny. Ty zajišťují bezpečné uchycení topného tělesa a navíc mají elegantní tvar.Dalšími novinkami v katalogu jsou připojovací sady a rozšířené možnosti výběru mřížek.

Věříme, že Vám tyto změny usnadní práci a přispějí k Vaší spokojenosti.


ISAN Radiátory s.r.o. 
Poříčí 26
678 01 Blansko
Czech Republic



Firemní článek