+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Trojlístek veletrhů MODERNÍ DŮM A BYT & ŽENA A DOMOV & ŽIVA

21.09.2017 Firma: OMNIS Olomouc a.s.

Od pátku 13. do neděle 15. října se hala TJ Lokomotiva v Plzni – Slovanech už po jedenácté stane místem konání největšího západočeského trojlístku veletrhů.

Image 0

Image 1

Jedná se o veletrh bydlení a stavebnictví MODERNÍ DŮM A BYT a veletrh módy, kosmetiky, zdravého životního stylu a všeho souvisejícího se spokojeným a útulným domovem ŽENA A DOMOV. Nejen dětem je učen veletrh ŽIVA – chovatelská výstava a zvířecí farma s chovatelskou poradnou. Veletrhy jsou přístupné denně od 9 do 18 h, v neděli do 17 h. Vstupné pro dospělé stojí 50 Kč, pro děti 20 Kč.

Na www.omnis.cz bude před konáním veletrhu k dispozici volná vstupenka s losovacím kupónem o výhru - pravý diamant.

Co uvidíte na veletrhu MODERNÍ DŮM A BYT?

Kdo se chystá stavět dům, může si vybrat z nabídky dřevostaveb, montovaných domů a energeticky úsporných domů na klíč včetně zděných pasivních domů. Pokud máte starší dům a potýkáte se s vlhkostí, můžete se blíže seznámit s ocelovou sanací zdiva nebo řízeným větráním se zpětným ziskem tepla, které zbavuje dům zatuchliny a plísní. Pro lepší a útulnější dotvoření interiéru budou k dispozici zajímavé interiérové dveře, kování a zárubně.

I díky dotacím je stále žhavým tématem úspora za vytápění. Na venkovní ploše se v praxi seznámíte s moderními kotli a kamny, kotli na pelety, tepelnými čerpadly, solárními systémy. Přehlídku vytápění doplní i podlahová vytápění, elektrické vytápění a klimatizace. Aktuální informace o možnostech získání dotací se dozvíte v individuální poradně v expozici Nová zelená úsporám a v expozici zaměřené přímo na kotlíkové dotace.

Veletrh je zaměřen i na stále oblíbenější inteligentní elektroinstalace a dálkové ovládané řízení domácích spotřebičů. Majitelům zahrad jsou určeny venkovní expozice s nabídkou různých druhů oplocení, plotů a branek nebo novým hitem - designových vodovodních sloupků. Zástupci italské firmy poprvé představí módní dekorativní omítky, nátěry a barvy, které budou hitem příštího roku. To je pouze stručná nabídka toho, co na veletrhu o bydlení a stavebnictví uvidíte.

Image 2

Image 3

Co si můžete koupit na veletrhu ŽENA A DOMOV?

Letošní ročník je nově obohacen o lázeňství a péči o tělo.

Ruku v ruce se zdravím jde i krása ženy. Proto si na veletrhu vyberete dámské módní oblečení a punčochové zboží, koženou galanterii, ručně vyráběné šperky zdobené českými granáty a vltavíny. Ale také moderní a funkční sportovní oblečení a vybavení pro dobrodružné cesty s celou rodinou.

Maminky nakoupí i dětské oblečení a logické a společenské hry jako dárky pro své děti k vánocům. A blížící se vánoce vám připomene i prodej ručně vyráběných vánočních ozdob.

Výstava živých zvířat na veletrhu ŽIVA nejen pro děti.

Po loňské úspěšné premiéře představí Český svaz chovatelů Volduchy ještě více hospodářských zvířat a zvířecí farmu na veletrhu ŽIVA. Uvidíte na 20 plemen chovné hrabavé a vodní drůbeže. Okrasnou vodní drůbež včetně labutě bude obdivovat v instalovaném jezírku. Vystaveno bude na 40 druhů holubů. Ve 14 voliérách budou prezentováni papoušci z Austrálie, Asie a Afriky. V terarijním koutku budou vystaveni hadi, želvy, leguáni, ale i nově ryby.

Jako překvapení připravujeme koutek mláďat. V době veletrhu se má vylíhnout mládě pštrosa Nandu Pampového.

Určitě si udělejte čas a přijďte s celou rodinou od 13. do 15. října do haly TJ Lokomotiva strávit příjemný a inspirativní den. Na trojlístku veletrhů si jistě každý najde něco pro sebe.

Více se dozvíte na http://www.omnis.cz/akce/moderni-dum-a-byt-plzen-122/

Firemní článek