+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

THERMONA – Plynové kondezační kotle řady PREMIUM Condens

08.10.2018 Firma: THERMONA, spol. s r.o.

Thermona  připravila řadu novinek v sortimentu kondenzačních plynových kotlů.

Plynové kondenzační kotle řady PREMIUM Condens jsou kotle na zemní plyn či propan určené pro vytápění topného systému a ohřev užitkové vody. Tato řada kotlů přináší špičkovou technologii, která vychází z posledních poznatků v oboru. Kotel je vyroben z nejmodernějších komponentů umožňujících aktivní řízení spalovacího procesu a tím i maximální ekonomiku provozu.
Řada PREMIUM Condens také vyniká velmi tichým provozem díky novému vícefázovému ventilátoru. Samozřejmostí této řady kotlů je také vestavěná ekvitermní regulace, která pak ve spolupráci s venkovním čidlem a inteligentním regulátorem, dokáže přizpůsobit výkon kotle venkovní teplotě a snížit tak spotřebovanou energii na vytápění. Kotle řady PREMIUM Condens jsou také mimořádně ekologické. Mají tu nejvyšší možnou emisní třídu, která hodnotí emise oxidu dusíku – NOx 6.


Máte-li jakýkoliv dotaz, kontaktujte nás, rádi vám poradíme s projektem, montáží, různými možnostmi financování a také získáním kotlíkových dotací. Celý sortiment plynových a elektrických kotlů společnosti THERMONA, včetně dalšího příslušenství a možností instalace celých kaskádových kotelen najdete na webu https://www.thermona.cz

Firemní článek