+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

TechCON X 9.2 ICS – grafický výpočtový program

07.06.2021 Firma: IVAR CS spol. s r.o.

Vážení partneři,
chtěli bychom Vás informovat, že na základě zvýšeného zájmu o novou firemní verzi moderního grafického výpočtového programu TechCON X 9.2 ICS bylo rozhodnuto vedením společnosti IVAR CS spol. s r.o. o zakoupení multilicence, která nám umožní vyjít vstříc všem potencionálním zájemcům nejenom o program jako takový, ale i o spolupráci s naší společností.

Image 1

Nová verze 9.2 vytvořená na nové platformě TechCON X je svým provedením průlomová, přináší nový design a výrazně zjednodušuje práci s programem. Důvodem vzniku této nové verze je příprava programu na projektování v BIM. Společnost ATCON systems plánuje v následujícím roce přípravu modulu pro export projektů do BIM. Aby toto bylo možné, musel program TechCON projít zásadní rekonstrukcí, jelikož projekty v BIM jsou náročné a v současných verzích by se daly pouze obtížně vytvořit.

Image 2

Pro urychlení kreslení je zcela zjednodušené napojení otopných těles a okruhů podlahového vytápění / chlazení. Pro rychlou změnu vlastností (a rychlý přehled) celých částí projektu je zavedeno pevné okno vlastností a doplněny rozsáhlé přehledy plošných systémů. Pro případné změny v průběhu realizace je doplněna plně automatická výměna elementů bez odpojení potrubí a s automatickou výměnou armatur u otopných těles. Vzhledem k velkému množství funkcí je zpřehledněno celé ovládání programu a dle potřeby je umožněno měnit velikost dialogových oken. Program je upraven pro práci na více monitorech a celkově je doladěno množství existujících funkcí.

Věříme, že nová verze programu TechCON X 9.2 ICS bude pro Vaši práci v budoucnosti přínosem. 

Bezplatné stažení CZ verze TechCON X 9.2 ICS:

Instruktážní videa k programu

Firemní článek