+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nové oběhové čerpadlo TacoFlow3 GenS

14.03.2022 Firma: TACONOVA PRODUCTION , s.r.o.

Jedno z nejmenších oběhových čerpadel s mokrým rotorem. Od klasického topení přes solární energii až po cirkulaci teplé vody – firma Taconova nabízí oběhová čerpadla vhodná pro nejrůznější systémy. Novinka v technicky kvalitním sortimentu: Výkonné oběhové čerpadlo s mokrým rotorem TacoFlow3 GenS, které nadchne zejména zákazníky OEM, kteří oběhová čerpadla používají ve svých výrobcích. Se svými kompaktními rozměry patří mezi nejmenší čerpadla na trhu a díky tomu je vhodné pro vestavbu do různých systémů. Současně čerpadlo TacoFlow3 GenS přesvědčí vynikající dopravní výškou až 8,5 metrů.

Malé, robustní a výkonné. To je nový hit firmy Taconova, který boduje jak kompaktními rozměry, tak i přesvědčivým výkonem. Inovativní oběhové čerpadlo s mokrým rotorem je k dostání jako TacoFlow3 GenS pro použití v oblasti vytápění, a jako verze TacoFlow3 GenS Solar. Nová oběhová čerpadla s mokrým rotorem jsou řízena externím signálem PWM. Na výběr jsou kromě toho různé formáty skříní s rozměry DN15 a DN25 a materiálové varianty litina nebo kompozit pro TacoFlow3 GenS v nasazení pro vytápění.

Image 0Obr. 1 • Se svými kompaktními rozměry patří TacoFlow3 GenS mezi nejmenší čerpadla na trhu a díky tomu je optimálně vhodné pro vestavbu do různých systémů. Současně přesvědčí vynikající dopravní výškou až do 8,5 metrů. (Foto: Taconova)

Snadná integrace do vlastních výrobků

Zapojení nových čerpadel TacoFlow3 GenS a TacoFlow3 GenS Solar do stávajících výrobků je možné bez problémů. „Již jsme začali s integrací nových čerpadel do vlastních výrobků, jako například do primárního okruhu nové stanice pro přípravu teplé vody TacoTherm Fresh Mega3 a také do solárních stanic TacoSol Circ ER a TacoSol Circ ZR,“ potvrzuje Ralph Seewald, generální ředitel společnosti Taconova. „Integrace obou čerpadel je rychlá a snadná – základní výhoda zejména pro zákazníky OEM,“ pokračuje Seewald. Nezávisle na tom, zda se nová oběhová čerpadla s mokrým rotorem používají ve stanicích pro přípravu teplé vody nebo v solárních stanicích, kabelová přípojka TacoSmart s vysokým krytím IP umožňuje všechny směry vestavby. Díky nejnovější technologii motorů se vyznačují čerpadla TacoFlow3 GenS a TacoFlow3 GenS Solar kromě vysoké spolehlivosti a bezúdržbovosti také bezpečným a tichým provozem.

Image 1Obr. 2 • Inovativní oběhové čerpadlo s mokrým rotorem je k dostání jako TacoFlow3 GenS pro použití v produktech pro vytápění, jako jsou plynové generátory tepla nebo stanice pro přípravu teplé vody, a jako TacoFlow3 GenS Solar v solární verzi. (Foto: Taconova)

Taconova: Závazek pro průmysl a obchod

Již mnoho let vyvíjí firma Taconova výrobky, které jsou vyráběny cíleně podle potřeb zákazníků OEM. Výsledkem jsou dlouhodobá partnerství s renomovanými výrobci, kteří používají čerpadla firmy Taconova ve svých produktech. „S hrdostí se díváme na seznam našich renomovaných zákazníků OEM, z nichž mnozí používají ve svých systémových řešeních oběhová čerpadla firmy Taconova již od roku 2001. To nás podněcuje k tomu, abychom naše kvalitní řešení s mimořádnými nápady stále optimalizovali. Nakonec jsme představili první vysoce účinná čerpadla pro nástěnné plynové vytápění a máme 25 patentů v oblasti čerpadel a více než 30 let zkušeností,“ uvádí Ralph Seewald.

Image 2Obr. 3 • Nezávisle na tom, zda se nová oběhová čerpadla s mokrým rotorem používají ve stanicích pro přípravu teplé vody nebo v solárních stanicích, zástrčka TacoSmart s kabelem vyvinutá v naší firmě a s vysokým krytím IP umožňuje všechny směry vestavby.(Foto Taconova)

O společnosti Taconova

Společnost Taconova Group AG se sídlem v Curychu, ve Švýcarsku, je předním výrobcem inovativních hydraulických řešení pro použití v oblasti topení, sanity a solární energie v obytných a komerčních nemovitostech. Přes 60 let zkušeností ve vývoji inteligentní techniky pro budovy ručí Taconova za vysoce efektivní řešení, prvotřídní zákaznický servis a vynikající „Swiss Engineering“. Taconova dodává komfortní řešení, která šetří zákazníkům čas a náklady. Společnost se zaměřuje především na hydraulické vyvažování, armatury a čerpadlovou techniku, plošná vytápění a systémovou techniku. K hlavním trhům Taconova Group patří USA, Velká Británie, severské státy Evropy, Německo, Švýcarsko, Itálie, Rakousko, Polsko, Česká republika, Slovensko, Maďarsko a celá řada dalších zemí po celém světě. Taconova je dceřinou společností rodiny společností Taco, nadnárodní rodinné společnosti třetí generace se sídlem v Cranstonu na Rhode Islandu v USA.


Více informací

Taconova Group AG

cesko-slovensko@taconova.com

www.taconova.cz

www.facebook.com/taconova.cz.sk www.instagram.com/taconova.cz_sk
Firemní článek