+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nové inline čerpadlo pro TZB

05.01.2018 Firma: KSB - PUMPY + ARMATURY s.r.o., koncern Časopis: 8/2017 , 1/2017

Jako doplněk ke stávajícímu programu ­inline čerpadel uvádí KSB Aktiengesellschaft, Frankenthal, na trh novou konstrukční řadu pod názvem Etaline L.

Malá bloková čerpadla v provedení inline jsou k dostání ve 12 hydraulických velikostech. Jejich výkon motoru sahá od 0,12 do 3,0 kW.

Největší dopravované množství činí 95 krychlových metrů za hodinu a největší dopravní výška je 21 metrů.

Litinové těleso a mechanická ucpávka jsou dimenzovány do 10 bar. Připojení sacího a výtlačného hrdla mohou být podle velikosti přírubová nebo závitová.

Zapouzdřený O-kroužek zajišťuje spolehlivé utěsnění tělesa i při proměnlivých provozních podmínkách.

Image 0Obr. 1 • Jako doplněk ke stávajícímu programu inline čerpadel uvádí KSB na trh novou konstrukční řadu pod názvem Etaline L

Standardně se používají mechanické ucpávky, které jsou dimenzovány až do teploty 120 °C. Dodávají se ve velkém množství materiálových variant.

Podle účelu použití a velikosti mohou být oběžná kola s dobrými sacími vlastnostmi vyrobena z šedé litiny, bronzu nebo polysulfonu.

Zákazníci mohou volit mezi neregulovaným a regulovaným pohonem se systémem regulace otáček Pump­Drive, namontovaným na motoru.

Image 1Obr. 2 • Etaline L s frekvenčním měničem pro plynulou regulaci otáček PumpDrive Eco

Kromě agregátů na třífázový motorický proud se dodávají také jednofázové motory na střídavý proud. Lze realizovat jak horizontální, tak i vertikální instalaci.

Firemní článek