+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Navštívili jsme Flamco!

03.04.2018 Firma: Flamco CZ s.r.o.

Červené expanzní nádoby oslavily víc než půl století. Kromě nich Flamco nabízí pestrou škálu dalších technologií pro ústřední vytápění. Kde začíná jejich cesta do budov a domácností po celém světě, jsme se byli podívat v holandském Bunschotenu. Nahlédněte s námi do výroby a historie Flamco i vy.

Od kotvení pro potrubí k legendárním „expanzkám“

Příběh Flamco začal už v roce 1956. Výroba nástěnných konzol a kotvení pro potrubí se ale rychle rozšířila o vlastní expanzní nádoby. Dostaly jméno Excon (později Flexcon) a už na počátku 60. let dobyly evropský trh. Zasloužila se o to nejen revoluce ve světě ústředních topných systémů, ale taky kladný vztah firmy k inovacím. Do filozofie Flamco totiž od samého začátku patří snaha své produkty neustále vylepšovat.

Image 0

Expanzní nádoby Flexcon – novinka, která se brzy stala legendou

Kvalita prověřená skrz naskrz

Naše sesterská společnost dbá na kvalitu ve všech směrech – od výběru materiálu přes samotnou výrobu až po poskytované služby. Zákazníci se kromě špičkového zboží můžou spolehnout také na technickou podporu a promyšlenou logistiku. Aby výrobky Flamco byly energeticky účinnější a komfortnější pro uživatele, prochází jak přísnými testy, tak i dalším vývojem. Inovacím tahle firma fandí celou dobu své existence. Výsledkem je stále rostoucí zájem zákazníků ve více než 70 zemích světa.

Image 1

Věděli jste, že typický červený nástřik funguje hlavně jako vynikající ochrana? V Nizozemsku jsme viděli celý proces výroby expanzních nádob na vlastní oči.

Výrobky Flamco koupíte i v MEIBES

Expanzní nádoby, automatické odvzdušňovací ventily, hydraulické vyrovnávače, rozety a mnoho dalších produktů najdete také v naší nabídce. Doporučujeme vyzkoušet nový typ expanzních nádob Flexcon Top. Ty jsou díky patentované technologii schopné udržet přednastavený tlak mnohem déle. Vděčí za to pružné membráně s extrémně nízkou propustností. Za zmínku určitě stojí i bezkonkurenční armatura T-plus, která vám umožní rozšířit potrubí nebo připojit další těleso bez nutnosti odstavit topný systém. Chcete, aby tlak a vodu v systému hlídal někdo za vás? Pak si vezměte na pomoc některou z automatických tlakovacích jednotek! Odborníci z Flamco navrhli všechny produkty tak, aby vydržely v provozu co nejdéle. My jsme se o tom přesvědčili v Holandsku, kde drží rekord expanzní nádoba s úctyhodným výkonem 53 let! Taková kvalita stojí za vyzkoušení, nemyslíte?!


Pokud vás výrobky Flamco zaujaly, obraťte se přímo na naše obchodní zástupce nebo se zastavte v nově otevřeném showroomu MEIBES a my vám ukážeme, jak fungují v praxi.

Firemní článek
Související produkty