+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Mimořádná prodejní akce 20 000 IVT

25.09.2020 Firma: IVT Tepelná čerpadla s.r.o.

Využijte výjimečné příležitosti dosažení 20 000 instalovaných tepelných čerpadel IVT v Česku a získejte své tepelné čerpadlo IVT za výjimečných podmínek.

Image 1

15 nebo 10 let záruka na kompresor v ceně

Při výjimečné příležitosti 20 000 prodaných čerpadel IVT, vám díky delším zárukám snížíme náklady na provoz a servis tepelného čerpadla a díky mimořádné slevě snížíme i náklady na jeho pořízení.

IVT si nyní bude moci dovolit více majitelů rodinných domů a zjistit tak, co znamená švédská kvalita a spolehlivost od největšího dodavatele tepelných čerpadel na trhu. IVT byla první značka v ČR poskytující záruku 10 let na kompresor a nyní, opět jako první, poskytuje záruku až 15 let

Image 2

Soutěž o 3 tepelná čerpadla IVT zdarma

Vyhrajte jedno ze tří tepelných čerpadel IVT – Došlé objednávky slosujeme a vítězové získají objednané tepelné čerpadlo zdarma.

Slosování proběhnou tři a losovat se bude vždy ze všech objednávek. Máte tak 3 šance na výhru.

  • První losování: 25.9
  • Druhé losování: 23.10
  • Třetí losování: 6.11

Image 3


20% sleva na IVT AIR X a IVT PREMIUMLINE EQ

IVT AIR X – nejúspornější tepelné čerpadlo vzduch/voda na trhu

Image 4

  • Sleva 20 % na vnitřní i venkovní jednotku
  • Záruka 10 let na kompresor v ceně

S energetickou účinností přesahující 200 % a bez poplatků za povinné revize a roční záruční prohlídky, nenajdete tepelné čerpadlo s levnější provozem, než má tento švédský „skrblík“.

Náklady na montáž i elektroinstalaci jsou nižší než u většiny konkurenčních čerpadel, protože vše potřebné je již zabudováno v tepelném čerpadle od výrobce.

IVT PREMIUMLINE EQ – nejprodávanější tepelné čerpadlo země/voda na českém trhu

Image 5

  • Záruka 15 let na kompresor v ceně
  • Sleva 20 % na tepelné čerpadlo

Pravý švédský „držák“ a poctivý pracant, který namontujete, spustíte a už se o něj nemusíte starat. Šetří energii víc než čerpadla vzduch/voda a vydrží mnohem déle než jakýkoliv jiný typ tepelných čerpadel.

Nabídka platí pouze od 1. 9 do 31. 10. 2020

Firemní článek
Související produkty