+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Lapače střešních splavenin

04.05.2021 Firma: Chuděj s.r.o. Časopis: 2/2021

Firma Chuděj s.r.o. je český výrobce s více jak třicetiletou tradicí, zabývající se výrobou sprchových žlabů, podlahových, kanalizačních, střešních vtoků a příchytek pro uchycení potrubí. Za tuto dobu firma získala mnoho zkušeností, ze kterých může čerpat, uplatňovat je při výrobních procesech, nebo je využívat při samotném vývoji produktů.

Image 1

Ve výrobní společnosti jsou jasně dané základní hodnoty, které se strukturují a podporují způsob myšlení, s jakým pracujeme:

Značka firmy:
pevný pilíř výrobní společnosti Chuděj s.r.o.

Český výrobce:
disponuje know-how, moderním výrobním zařízením, vlastními nástroji a formami.

Kvalita výrobků:
je správnou cestou, kterou ocení zejména zákazníci při poškození nebo ztrátě dílu výrobku, jelikož není nutné měnit vždy celý výrobek, ale pouze díl.

Profesionalita:
zkušený proškolený obchodní tým je zárukou úspěchu na trhu.

Zaměstnanci:
firma si váží svých zaměstnanců a tím nedochází k fluktuaci.

Životní prostředí:
naše společnost se zavázala k velmi přísné ochraně životního prostředí, jelikož je součástí CHKO Beskydy.

Společnost Chuděj s.r.o. představuje z řady svých výrobků modernizované lapače střešních splavenin, které slouží k odvádění dešťových (povrchových) vod do kanalizačních systémů po připojení okapového svodu s kruhovým nebo čtvercovým tvarem. Tělo lapače je zpevněno žebrováním, které zabezpečuje lepší stabilitu a pevnost výrobku v zemi. Součástí je suchá protizápachová klapka zabraňující zpětnému zápachu z kanalizačního potrubí. Nový systém odklopného víka je jednodušší a umožňuje bezproblémový přístup k vyjímatelnému košíku, který zabraňuje pronikání nečistot. Lapače se vyrábí v černém nebo šedém provedení. Dimenze lapačů se spodním odtokem jsou DN 110 a 125 a s bočním DN 110.

Image 2

Image 3


Další informace naleznete na www.chudej.cz; Chuděj s.r.o. 756 62 Hutisko-Solanec 310; tel.: 571 757 733–5, 602 763 575, 602 586 010; obchod@chudej.cz, objednavky@chudej.cz

Firemní článek