+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kondenzační kotel Panther Condens FlameFit automaticky reaguje na měnící se kvalitu plynu

25.11.2022 Firma: PROTHERM

Prostorově je velmi kompaktní, ale dokáže vám zajistit spoustu pohodlí. Díky nové funkci FlameFit si navíc hravě poradí i s různou kvalitou plynu.

Image 0

Nová technologie spalování FlameFit totiž zaručuje neustále optimalizovaný provoz kotle. Pokud se kvalita a složení plynu změní, nemusíte dělat nic, kotel se automaticky přenastaví. 

Pokud uvažujete o výkonném systému vytápění, který vám oproti starému systému vytápění zároveň ušetří náklady, pak určitě zvažte pořízení kondenzačního kotle Panther Condens FlameFit. Kromě zmíněné technologie, která umí automaticky reagovat na měnící se kvalitu plynu, disponuje tento kotel také inovativní technologií AquaFast. Jeho průtoková varianta výrazně pomáhá snižovat spotřebu vody, a to díky jejímu okamžitému nahřátí na požadovanou teplotu. Kondenzační kotel Panther Condens tak dokáže snížit náklady zkrácením doby ohřevu až o 14 sekund a zároveň ušetří spotřebu vody v průměru až o 2 litry. Roční úspora tak může činit až 54 hodin a 18 m3 vody.

Systémové kotle Panther Condens FlameFit lze doplnit i o nepřímotopné zásobníky teplé vody s různými objemy. Zásobník VEQ 75 B lze například umístit pod kotel či zavěsit vedle něj. Záleží na tom, jak vám to bude z hlediska prostoru vyhovovat. Tuto konkrétní sestavu můžete doplnit o kryty, které z technického zařízení udělají designový prvek.

Firemní článek
Související produkty
Tepelné čerpadlo od výrobce nejprodávanějších elektrokotlů na českém trhu
detail
Monoblokové tepelné čerpadlo GeniaAir Mono od značky Protherm
detail
Tepelné čerpadlo od renomovaného výrobce tepelné techniky Protherm - GeniaAir split
detail
PROTHERM – Nová technologie kondenzačních kotlů
detail
PROTHERM – Tepelná čerpadla od spolehlivého výrobce tepelné techniky
detail