+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Komfortní online služba pro moderní technické vybavení budov

04.03.2020 Firma: TACONOVA PRODUCTION , s.r.o.

Taconova představuje nové webové stránky. 
Nový design a přehledná struktura – tak vypadají nové webové stránky společnosti Taconova.

Poutavé obrázky dělají pro uživatele z internetové prezentace vizuální zážitek, přičemž praktické funkce usnadňují orientaci. Na známé adrese www.taconova.com najdou projektanti a instalační firmy jen na několik kliknutí všechny důležité informace o pěti odborných oblastech: hydraulické vyvažování, plošné vytápění, systémová technika, armaturní a čerpadlová technika. Tímto způsobem vyjadřuje společnost Taconova i na internetu myšlenku servisu a pohodlí.

Image 1Obr. 1 • Velkoplošná animace pro odbornou oblast čerpadlové techniky je obzvláště poutavá. V přehledné hlavní navigaci se nachází i další čtyři odborné oblasti, jakož i informace o společnosti.

Už homepage nových webových stránek Taconova na sebe poutá veškerou pozornost. Při návštěvě této stránky se spustí velkoplošná animace, na které je představena nová odborná oblast čerpadlové techniky včetně nového sloganu Taconova „comfort solutions“. Úvodní stránka je navíc mimořádně působivá díky svému modernímu designu a přehlednosti. Hlavní navigace je rozdělena do šesti položek nabídky, jedna pro každou z pěti odborných oblastí a jedna pro podrobnější informace o společnosti. V rozbalovacích nabídkách lze vybrat další kategorie produktů. Konstruktéři a odborní řemeslníci si mohou na první pohled a pár kliknutí najít veškeré relevantní informace. Další výhoda přepracované webové prezentace: K cíli vede mnoho cest. Požadovanou odbornou oblast lze proto ovládat nejen pomocí hlavní navigace, ale i prostřednictvím odpovídajících „dlaždic“ níže na úvodní stránce.

Image 2Obr. 2 • Na podstránkách probíhá navigace pomocí dlaždic. Kromě nejdůležitějších informací o produktech jsou také k dispozici ke stažení brožury, datové listy a instalační návody.

Idea servisu v popředí

Pouhými několika kliknutími k cíli, veškeré relevantní informace na jednom místě – nové webové stránky věnují pozornost této uživatelské přívětivosti. Navigace na všech podstránkách tak probíhá pomocí průhledných dlaždic, z nichž každá umožňuje navést uživatele přímo do centra stahování. Ve zcela přepracovaném centru stahování je ještě jasněji strukturovaný přehled všech oblastí služeb, jakož i všech produktů formou rozbalovací nabídky. Dostupné technické dokumentace mohou být libovolně tříděné a filtrované. Tímto způsobem jsou uživatelé rychle a snadno vedeni k požadovanému stažení. Stránky produktů stručně nastíní jejich výhody, seznam různých modelů a aktuální produktová videa. K dispozici jsou zde rovněž brožury, datové listy a montážní pokyny bez nutnosti procházet centrem stahování. Při vyhledávání se soubory ve formátu PDF zobrazují jako malý snímek obrazovky, takže hledaný dokument může být přímo a snadno identifikován.

Image 3Obr. 3 • Přehledné a uživatelsky přívětivé v mobilním zobrazení: Nové webové stránky navigují návštěvníky na všech podstránkách pomocí přehledných dlaždic.

„Na webových stránkách se nám podařilo spojit informace smysluplným způsobem, takže uživatel rychle najde všechny relevantní informace,“ vysvětluje Ralph Seewald, generální ředitel společnosti Taconova. “Konstruktéři a instalatéři se tak na webu dostanou k prvotřídnímu servisu a komfortu, který je pro naši společnost typický, lépe než kdykoliv předtím,“ uzavírá Ralph Seewald.

tisková zpráva

O společnosti Taconova

Společnost Taconova Group AG je tradiční švýcarský podnik s více než 55letou zkušeností s inovativními produkty v oblasti řešení inteligentní techniky v budovách. Jedná se především o technologie pro hydraulické vyvažování, rozdělovače, termoregulaci, odvzdušňování, solární ohřev, bytové stanice a další systémovou techniku včetně armatur. Výrobky firmy Taconova jsou vyvíjeny ve Švýcarsku a úspěšně se používají i v zahraničí. K hlavním trhům patří Švýcarsko, Německo, Rakousko, Itálie a Polsko.

O společnosti Taco

Sdružení podniků Taco je rodinným, mnohonárodním podnikem třetí generace se sídlem v Cranstonu, Rhode Island, USA. Kromě průmyslových segmentů – Taco Comfort Solutions, Taco Industrial Solutions a Taco International – podnik vyvíjí a vyrábí širokou paletu bytových, podnikatelských a průmyslových výrobků pro topná a chladicí zařízení, včetně výrobků využívaných v sanitární technice, zemědělství a hornictví.


Více informací: Taconova Group AG | cesko-slovensko@taconova.com

Firemní článek