+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Kludi Zenta

12.12.2019 Firma: KLUDI-ARMATUREN spol. s r.o.

Stejné přitahuje stejné.

Kuchyň dominující monochromatickými barvami a minimalistickým truhlářským řemeslem potřebuje také doplňky s čistými liniemi. KLUDI ZENTA perfektně doplňuje strohé a osobité interiéry. Minimalistický, geometrický tvar a jednolitá forma baterie ji dělá zároveň elegantní a praktickou. Baterie KLUDI ZENTA jsou dostupné s mnoha funkčními možnostmi, jako je výsuvný otočný výtok nebo přepínač proud/sprška.

Moderní kuchyně v celé své kráse

Moderní design interiérů může být tvořen širokým sortimentem materiálů jako jsou kamenné pracovní desky, dřevěné povrchy, lesklý chrom a nerez ocel. Toto všechno v kombinaci s univerzální a módní bílou propůjčí kuchyni minimalistický vzhled.

Image 1

  • Geometrický tvar výtoku je charakteristickým znakem série KLUDI ZENTA.
  • Jednoduchá a diskrétní páka je integrovaná do těla baterie.

Univerzální použití

Baterie z matné nerezové oceli vypadají nejlépe na kontrastním pozadí. Zkuste kombinovat teplé dřevo s bílými tvary.

Nerezová ocel ve své praktické formě

Elegantní ukázka nerezové oceli. V této kuchyni se doplňují lesklé detaily a nábytek v šedých tónech s výraznou bílou. Kuchyně září útulností a šarmem, obzvlášť pokud je zkombinována s dřevěnými plochami a je zaplavena denním sluncem. KLUDI ZENTA si suverénně hraje s kontrasty. Ostré linie s jemnými křivkami společně tvoří harmonickou baterii.

Image 2

Kontrast – kuchyně v černé a bílé

Geometrické tvary mohou být použity k vytvoření výrazných kontrastů v interiéru. V kuchyni zkuste kombinovat černou s bílými prvky nebo teplé dřevo s chladnými záblesky lesklé oceli. Rozmanitost inspiruje. Zkombinujte například černou baterii proti bílé zdi, nebo zkuste bílou baterii zaspárovat černě. Vy rozhodujete.

Image 3

Firemní článek