+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

ESYBOX LINE – posílení tlaku vody kde je potřeba…

17.05.2022 Autor: David Kreuzer Firma: IVAR CS spol. s r.o. Časopis: 2/2022

Již od roku 2013 výrobce DAB PUMS vyvíjí nejmodernější technologie k posílení tlaku vody. Začalo to elektronickou domácí vodárnou ESYBOX a postupně vznikla ucelená řada ESYLINE. V současné době máme k dispozici technologie, které lze použít k posílení tlaku vody nejen v domácnostech, ale i komerčních budovách jako jsou bytové domy, hotely nebo nemocnice.

Přednosti produktů řady ESYLINE jsou hlavně kompaktní rozměry a tím snadná instalace. Vodou chlazený motor zaručuje tichý chod a frekvenční měnič reguluje otáčky motoru, tak aby bylo dosaženo konstantního tlaku nastaveného uživatelem. Výrazná je i úspora energií oproti tradičním systémům. Moderní technologie umožňuje uživateli vzdálenou kontrolu a nastavení všech produktů řady ESYLINE.

Image 2

Základním produktem této řady je elektronická domácí vodárna ESYBOX MINI 3, která je ideálním řešením k posílení tlaku vody v domácnosti. Jedná se o revoluční systém, který zajišťuje instalační výhody a, díky malým rozměrům, ho lze instalovat například i do skříňky pod dřez.

Výkonnějším zástupcem je elektronická posilovací vodárna ESY-BOX, která je díky svým hydraulickým parametrům použitelná pro větší objekty jako penziony nebo restaurace. Elektronickou domácí vodárnu ESYBOX a ESYBOX MINI3 nevyžaduje žádné další komponenty, protože se skládá ze samonasávacího vícestupňového čerpadla a z elektroniky pro kontrolu a řízení tlaku a průtoku.

Image 1

Nejnovějším zástupcem řady ESYLINE je integrovaný čerpací systém ESYBOX MAX pro posílení tlaku v komerčních budovách je dostupný ve dvou výkonových řadách. Obsahuje modulární komponenty umožňující odlišná nastavení k uspokojení potřeb středních/velkých bytových domů a vysokých budov (i přes 14 podlaží).

Image 0

Každá jednotka obsahuje jednoduchou, dvojitou nebo trojitou připojovací základnu a čerpací jednotky.

Modulární konstrukce umožňuje namontovat čerpací skupiny přímo v místě instalace (koncept O.S.A.). Ti-chý provoz a kompaktní rozměry umožňují instalaci
do jakékoliv místnosti, i obývané.

Díky těmto vlastnostem jsou produkty řady ESYLINE nejrozvinutějšími systémy na světě v oblasti posílení tlaku a zásobování vodou pro domácí i komerční použití.


V případě Vašeho zájmu se obraťte na odborné prodejce, velkoobchody nebo na naši obchodně – technickou kancelář.

Firemní článek