+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Designové umyvadlové armatury SCHELL pro veřejný sektor

09.04.2018 Firma: SCHELL, cz Časopis: 3/2018

Tradiční německý výrobce Schell nabízí komplexní řešení pro veřejné sanitární prostory. Nedílnou součástí této nabídky jsou tři řady vysoce kvalitních samouzavíracích umyvadlových armatur Petit, Puris a Xeris.

(tisková zpráva – Praha, 26. března 2018)

Úspornost a hygiena, to jsou trendy, které hrají čím dál větší roli při projektování sanitárních prostor ve veřejných a komerčních prostorách. V řadě případů projektanti zohledňují na přání zadavatele také designový aspekt. Všechny tyto požadavky bezezbytku naplňují umyvadlové armatury od Schell: „Jak je u výrobků této značky letitým standardem, armatury Petit, Puris a Xeris se vyznačují kvalitním zpracováním a použitím hodnotných materiálů, proto jsou předurčeny i pro ten nejnáročnější provoz,“ říká Aleš Řezáč, obchodní manažer SCHELL pro ČR.

Image 1

Z provozních důvodů projektanti nejednou upřednostňují tlačné armatury před elektronickými. SCHELL proto nabízí všechny tyto tři produktové řady právě i v tlačných verzích a to hned ve dvou variantách – armatury směšovací a na vodu studenou, resp. předmíchanou. Armatury disponují eco-perlátorem, který ekonomicky omezuje průtok vody, aniž by to mělo dopad na komfort při umývání. Navíc u všech armatur Xeris je eco-perlátor zapuštěn přímo v těle výrobku, čímž je zabráněno řádění nenechavců. Projevům bezdůvodného ničení a bezohledného chování všechny řady těchto armatur odolají díky svému robustnímu, vysoce odolnému provedení.

Image 2

Implementace eco-perlátorů na umyvadlových armaturách SCHELL rovněž úzce souvisí s certifikací budov LEED. „Při této certifikaci hrají důležitou roli právě snížené náklady na spotřebu vody při sanitárních instalacích,“ vysvětluje Aleš Řezáč. Respektovanáklasifikace LEED(Leadership in Energy and Environmental Design) poskytuje vlastníkům a provozovatelům budov jasný a měřitelný rámec k identifikaci praktického řešení šetrných budov a jejich provozu a správy: „Zákazník pozná úspornější baterie Schell na první pohled. Na balení nelze přehlédnout zelenou nálepku ´LEED´ s údajem o max. průtoku vody. Tím jsou tyto armatury transparentnější pro projektanty, kteří tak mají okamžitý přehled o splnění požadavků této klasifikace,“ doplňuje Aleš Řezáč. Kromě úspory vody by se nemělo zapomínat také na nezanedbatelnou úsporu energie při snížení spotřeby teplé vody.

Kromě splnění nejvyšších hygienických nároků a ověřené kvality výrobků „Made in Germany“ se můžete u umyvadlových armatur spolehnout také na nejmodernější, přitom však obecně použitelný design. Ten se dočkal již několika respektovaných ocenění jako jsou Design Plus Award nebo Iconic Award.


Vice informací nejen o těchto umyvadlových armaturách, ale také komplexní nabíce značky SCHELL Vám poskytne ing. Aleš Řezáč na telefonním čísle 602 754 712, případně emailu ales.rezac@schell.eu, http://www.schell.eu

Informace pro novináře poskytuje PR specialista Vlastimil Beránek, tel. 722 200 824, vlast.beranek@gmail.com

Firemní článek