+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Calypso. Nové otopné těleso spojuje moderní design a dlouhá trvanlivost

12.07.2022 Firma: ISAN Radiátory s.r.o. Časopis: 3/2022

Decentní i elegantní. Koupelnový radiátor od společnosti ISAN nejen že skvěle vypadá, ale zároveň může být ošetřen odolnější ochranou proti korozi.

Calypso je bezpochyby novou hvězdou mezi designovými radiátory letošního roku. Svým souměrným rozložením ocelových profilů promění každou koupelnu v útulný prostor, ve kterém bude radost relaxovat. Svým tvarem a konstrukcí je ideální pro snadné nahřívání textilií. Zákazníci mohou při objednání specifikací vybírat z celkem šesti kombinací délek a výšek tělesa. Výkon radiátoru se pohybuje, dle finálních rozměrů, od 522 do 826 W. Calypso můžete objednávat jak v levém, tak i pravém provedení. Každá varianta pak umožňuje celkem šest možností připojení. Těleso je k dispozici také v čistě elektrickém, případně v kombinovaném provedení(zapojení do otopné soustavy + elektrický ohřev). Vybere si tak opravdu každý.

Pak už zbývá jen osadit Calypso designovými termostatickými sadami, které ISAN dodává v bílé barvě, nerezu nebo chromu. V nabídce jsou úhlové, přímé i rohové termostatické sety obsahující vlastní hlavici, ventily a šroubení. Uchycení radiátorů na zeď je možné provést pomocí speciálního kovového uchycení s dostatečnou nosností. Výše jsme psali o vysoké míře individualizace trubkového radiátoru Calypso. To platí i o jeho barevném provedení. Základní vzorník obsahuje celkem 31 barev, ISAN však umí dodat elegantní novinku i v ostatních barevných odstínech dle RAL.

Image 0Obr. 1 • Designový radiátor Calypso, safír, struktura, [S30]

Nový model Calypso může být na přání ošetřen ochranou proti korozi. Jde o tzv. antikorozní „primer“ – tedy základový lak, který zaručuje vyšší odolnost proti působení vlhkosti a tím zvyšuje odolnost radiátoru. Primer má i další velikou výhodu. Pokud je otopné těleso ošetřeno touto antikorozní povrchovou úpravou, je možné jej bez obav umístit i do míst, kde je vystaveno stříkající vodě nebo zvýšené vlhkosti. Bez obav jej tedy můžete namontovat v koupelně hned vedle sprchového koutu. Dodáváme, že primer lze kromě tělesa Calypso nově aplikovat i na další vybraná tělesa řady Melody.

Image 1Obr. 2 • Primer – ochrana proti korozi

Cesta k objednání nového koupelnového radiátoru Calypso je nejjednodušší přes konfigurátor otopných těles na stránkách www.isan.cz. Jednoduše si zde v šesti krocích vyberete typ radiátoru, následně vytvoříte objednací kód a sami uvidíte finální specifikaci tělesa včetně ceny. Zvolenou konfiguraci si pak můžete poslat na Váš e-mail a dále s ní pracovat.

Firemní článek