+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Chytrá renovace - online

Chcete renovovat chytře a nevíte odkud začít? Přihlaste se na nový kurz šitý na míru RENOVACÍM – cenné tipy a triky, jak udržet náklady za energii na uzdě.

Stručný obsah kurzu:

- Základní přehled požadavků vyhlášky č. 264/2020 Sb. v oblasti renovací.
- Principy návrhu energeticky úsporných renovačních opatření v kontextu desatera energeticky úsporné chytré renovace (dispozice a teplotní zónování, využití solární energie, okna a dveře, zateplení konstrukcí a vnější stínění, vyloučení tepelných vazeb, průvzdušnost obálky budovy, koncept větrání, efektivní využití energie – příprava teplé vody, osvětlení, otopná soustava, chlazení), zdroje energie a OZE, další udržitelné prvky s praktickými ukázkami řešení.
- Příklady správné praxe realizovaných hlubokých renovací.
- Energetická optimalizace skutečného rodinného domu v praxi formou řízeného workshopu včetně posouzení orientačních ekonomických dopadů (investice, provoz) - lektor kurzu bude pomocí výpočetního nástroje aplikovat úsporná opatření a vyhodnocovat dopad na energetickou náročnost budovy a orientační výši investičních nákladů.
- Prostor pro diskuzi a dotazy.

Kurz je určen: pro architekty, projektanty, energetické specialisty, pro odbornou veřejnost a pro studenty a pedagogy VŠ, SŠ
Kurz ohodnocen 1 bodem v celoživotním profesním vzdělávání ČKAIT a 2 body ENEX.
Lektor kurzu je Ing. Michal Čejka

Čas: 8:30 - 16:30

Místo konání:online
Od:05.06.2023
Do:05.06.2023
Pořádá:Centrum pasivního domu, z.s., Údolní 33, 602 00 Brno
Telefon:+420 777 479 144