+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Víceúčelová plastová umyvadla

V letním období trávíme venku a na zahradě hodně času. Během jarních a podzimních měsíců zase přijdou na řadu práce na zahradě, úklidy garáží a venkovních prostor atd. U  všech těchto činností často potřebujeme něco omýt, vyčistit, napustit apod.

Někdy se jedná o velkou špínu nebo velké nádoby či jiné předměty např. nářadí. S takovými věcmi se nám vůbec do domu nechce chodit a ani hadice na zahradě není úplně ideální. Proto se u většiny domů ať už venku, nebo v zahradě či technické místnosti s výhodou používají různá umyvadla a výlevky. Někdy ale působení počasí nebo časté nárazy a kontakt s předměty způsobí, že jsou tato umyvadla oprýskaná, oloupaná nebo rezavá. Velmi elegantní řešení představuje použití plastových technických umyvadel Nicoll, která jsou vyrobena sendvičovou technikou ze směsi polypropylénu se sílou stěny až 1 cm. Umyvadla tak dobře odolávají nárazu a na odolnost proti rozlomení je poskytována záruka 10 let. Neodlamují se, nekorodují a nepoškodí je mráz, vařící voda, ani sluneční záření. Jejich hedvábný povrch lze snadno čistit. I když se jedná o technická umyvadla, vypadají díky elegantnímu designu velmi dobře.

Image 1

V neposlední řadě je výhodou jednoduchá montáž a možnost doplnit je dalším příslušenstvím jako jsou rošty, háčky, stojánkové nebo nástěnné baterie apod. Standardně jsou dodávána s přepadem, vtokovou armaturou R 11/2 se sítkem, zátkou s řetízkem a montážní soupravou.

Image 2

Image 3

V nabídce je kromě malého nástěnného umyvadla, které představuje nejprodávanější variantu k rodinným domům také větší a hlubší mycí vanička, praktické víceúčelové umyvadlo Multiset a elegantní Compact. V případech, kdy je zapotřebí opravdu velké umyvadlo, ale s požadavky na vzhled, je ideální použít Maxi umyvadlo.

Image 4Umyvadlo Compact

Image 5Nástěnné umyvadlo

Image 6Mycí vanička

Image 7Multiset

Image 8Maxi umyvadlo


Kompletní katalog ke stažení.
Více na http://www.nicoll.cz/produkty/vnitrni-instalace-a-sanita/plastova-umyvadla-a-vylevky.html

Firemní článek
Související produkty