+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Unikátní a inovativní Uponor Riser systém

08.04.2017 Firma: UPONOR, s.r.o. Časopis: 2/2017 , 1/2017

Image 1

Efektivní způsob instalace, nejen stoupaček

Potrubní systém je artérií budov. Zásobuje každý kout a každou skulinu teplou nebo studenou vodou přesně podle potřeby. Lidé jsou na těchto systémech závislí, protože právě ony jsou tím tlukoucím srdcem, které zajišťuje hladký chod celé budovy.

S modulárním Uponor Riser systémem je instalace téměř hračkou. Riser systém zjednodušuje projekční i montážní práce, protože vystačí s malým počtem komponentů. Spojování trubek je zároveň rychlejší a jednodušší.

Modulární Uponor Riser systém se rychle stává první volbou mnoha předních světových projektantů. Tento unikátní systém využívá pouze 26 komponentů, jejichž kombinací lze sestavit přes 300 různých tvarovek až do rozměru 110 mm. Jeho předností je „zámkový“ mechanizmus bez nutnosti použití síly.

V budovách bývají vodovodní trubky zabudovány do zdí a stropů. Vedení není vždy zrovna přímé, protože se musí podřizovat architektuře a vyhýbat se jiným potrubím nebo kabelům. Modulární Uponor Riser systém je pro tyto situace ideálním řešením – a současně splňuje zásadní požadavky na kvalitu vodovodní instalace. Modulární princip si společně s osvědčenou technologií lisování poradí se všemi možnými situacemi až do průměru 110 mm – a to s pouhými 26 komponenty!

Záruka a životnost

Tak jako u všech svých systémů, tak i u systému MLC vám Uponor ručí nejen zákonem danou lhůtou záruky 2 roky, ale tuto záruku prodlužujeme až na 10 let a v případě způsobených škod vadou materiálu vám garantujeme náhradu škod až do výše 1 000 000 €. Životnost systému Uponor PE-Xa a MLC je 50 až 70 let v závislosti na způsobu provozu.

Věříme, že informace obsažené v tomto článku vám pomohou při výběru toho správného systému pro ­rekonstrukci stávajících rozvodů vody v bytových domech, ale i při řešení rozvodů vody a vytápění novo­staveb.

Modulární Riser systém

  • Systém skýtající velké přednosti už před montáží
  • Jednodušší, rychlejší a ekonomičtější – pro lepší výsledky
  • Méně dílů pro každou situaci
  • Celý systém vystačí s 26 komponenty
  • Montáž bez nutnosti použití síly
  • Možnost realizace oprav (rozebíratelnost spojů)
  • Urychlí, zjednoduší a zefektivní vaši práci

Image 0

Uponor je jeden z předních světových dodavatelů technicky vyspělých potrubních systémů pro vnitřní rozvody vody a otopných soustav, včetně plošného vytápění a chlazení.

Firemní článek