+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Uponor uvádí na trh nový sortiment odhlučněné kanalizace

11.08.2017 Firma: UPONOR, s.r.o. Časopis: 4/2017

Společnost Uponor, která je předním světovým výrobcem a dodavatelem plastových potrubních rozvodů rozšiřuje v posledních měsících portfolio svých výrobků. Uponor, jako dodavatel rozvodů vody, chladu a vytápění, logicky rozšiřuje své portfolio o kanalizační potrubí. Nový systém kanalizace Uponor Decibel využívá pro výrobu nové inovativní technologie.

Uponor Decibel je kompletní systém kanalizace skládající se z potrubí a potřebných fitinek, které jsou k dispozici v rozměrech 50 až 160 mm. Je vhodný pro novostavby i rekonstrukce. Minerálně zesílený polypropylen, vícevrstvá struktura a vysoká hustota zabezpečují systému Decibel dokonalé vlastnosti a velmi nízké hodnoty hluku. Systém Uponor Decibel se výborně hodí do akusticky náročných staveb. Instalace systému je velice jednoduchá a není zapotřebí žádné speciální nářadí pro jeho spojování.

Pro český a slovenský trh byla vyvinuta speciální tvarovka tzv. paneláková odbočka levá i pravá. Tato fitinka umožňuje snadnou výměnu kanalizačního potrubí v panelových domech. Fitinka je specifickou záležitostí českých a slovenských panelových domů.

Image 0

Hladký povrch kanalizačního potrubí je odolný proti poškrábání a zároveň minimalizuje riziko ucpání. Systém je vyvinutý v souladu se všemi požadavky evropských norem EN 1451. Každý kus potrubí je kontrolován a všechny díly jsou samostatně testované, což umožňuje garanci dlouhé bezúdržbové životnosti.

Systém Uponor Decibel byl akusticky testován ve Frauhoferově institutu. Výsledky měření je možné porovnat díky standardizovaným testovacím podmínkám podle EN 14366.

Instalací kanalizačního potrubí Uponor Decibel zajistíte komfort všem obyvatelům domu díky nejvyšší úrovni útlumu hluku, který je v současné době na trhu k dispozici.


Kontakt: Uponor, s.r.o., Za tratí 197, 196 00 Praha 9, +420 233 313 844, info-cz@uponor.com, www.uponor.cz

Firemní článek