+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Podzemní nádrže na dešťovou vodu GARANTIA na veletrhu FOR ARCH 2019

Přijďte si prohlédnout kvalitní podzemní nádrže pro zachytávání a následné celoroční využívání dešťové vody. Navrhneme řešení přímo pro vás, nakoupíte se slevou a můžete nádrž i vyhrát.
Na nádrže na dešťovou vodu můžete také stále získat dotaci a je to velmi snadné. Jak na to, vám poradíme i letos na veletrhu FOR ARCH 2019.

Společnost Nicoll Česká republika vás zve na svůj stánek 1E16 v hale 1, kde bude i letos k vidění kromě naší nejprodávanější nádrže Columbus 3 700, která představuje ideální řešení pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti, také plochá nádrž Li-Lo. Ta je speciálně konstruovaná pro využití za ztížených hydrogeologických podmínek – například při vysoké hladině spodní vody nebo skalnatém podloží. Kromě nádrží si budete moci prohlédnout i potřebné příslušenství a naši technici Vám rádi svcelou konkrétní sestavou poradí a přímo na stánku spočítají potřebnou velikost nádrže. V případě, že byste chtěli na vybrané řešení využít dotačního programu Dešťovka, poradíme Vám také jak na to. Na videu si budete moci prohlédnout montáž nádrže a dozvíte se, jak je správně udržovat.

Image 1

Na veletrhu můžete nádrž i příslušenství nakoupit s veletržní slevou 10 %, nebo od nás po registraci dostanete 5 % slevový voucher na nádrž, který bude platit až do 31. 3. 2020. Současně budou všechny objednávky nádrží uskutečněné na veletrhu zařazeny do slosování o příspěvek na nádrž v hodnotě 35 000,- Kč s DPH. Je tak možné, že nádrž nakonec budete mít zdarma, nebo jen s doplatkem.

Image 2

Podzemní samonosné nádrže Garantia

Instalují se do země se zásypem minimálně 500 mm a voda tak téměř nepodléhá zkáze vlivem vysokých teplot a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Nádrže Garantia mají velmi masivní monolitickou konstrukci. Jsou samonosné a není potřeba je obetonovávat. Oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. Na nádrže Garantia je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená.

Image 3

Základními prvky sestavy pro využití dešťové vody v domácnosti jsou akumulační nádrž a domácí vodárna, která zabezpečuje distribuci vody srážkové a dopouštění pitné vody v období bez deště. Do nádrže je pomocí svodů zaústěna srážková voda dopadající na odvodňované plochy (střecha, chodníky apod.) Z těchto ploch může docházet k splavování nečistot například listí či písek. Před nádrž se proto předsazuje šachta čistitelným filtračním košem. Domácí vodárna by měla být instalována do temperovaných prostor, aby voda v její 15 l nádržce nezamrzla. V nádrži mohou být instalovány další prvky podporující čistotu vody jako je tvarovka pro uklidnění nátoku proti víření vody a plovoucí sání. Každá nádrž by měla mít také bezpečnostní přeliv, který může být realizovaný do vsakovacího objektu či do kanalizace.

Jak montáž probíhá se můžete podívat také na videu:


Více k veletrhu FOR ARCH 2019 a nádržím zde.

Firemní článek
Související produkty