+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Oso Hotwater

04.04.2024 Firma: Oso Hotwater

Novinka z Norska na trhu s nerezovými zásobníky vody konkuruje svojí cenou klasickému smaltu. Představujeme integrované zásobníky TANK-IN-TANK OPTIMA s nejnižšími tepelnými ztrátami na trhu.

V poslední době je nutné se více zamyslet nad dlouhodobým ekonomickým provozem ohřívačů vody. V dnešní době platí dvojnásob: Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat nekvalitní věci.

Už to budou téměř 2 roky, kdy na český a slovenský trh přišel, díky svému zastoupení společností Waterguard s. r. o., přední evropský výrobce kvalitních nerezových ohřívačů vody z Norska – OSO Hotwater. Svou cenou konkuruje klasickým smaltovaným ořívačům vody, svojí kvalitou a inteligentním řešením je však zcela předběhl o několik let.

OSO Hotwater představuje TANK-IN-TANK, revoluční ohřívače řady OPTIMA GEOCOIL a OPTIMA TWINCOIL

OPTIMA GEOCOIL – OGC, kombinovaný integrovaný zásobník se vyznačuje vysokou účinností a v jedné jednotce pokrývá potřebu teplé vody pro nejméně 5 osob, a stejně tak potřebu vytápění v domech do 400 m2.

OPTIMA GEOCOIL je vhodný pro tepelná čerpadla do 12 kW. Jedná sa o integrovaný zásobník TV o objemu 233 l, s plochou výměníku 1,8 m2 a 2,8 kW topnou tyčí, v akumulační vyrovnávací nádrži o objemu 62 l. OPTIMA je na trhu nejpokrokovější a energeticky účinný TANK-IN-TANK s prvotřídní NANO PUR izolací a patentovanými řešeními pro zvýšení produkce teplé vody z tepelných čerpadel.

Série OPTIMA integruje nerezovou vyrovnávací nádrž a výměníky tepla v jedné jednotce a zabírá minimální prostor. OPTIMA GEOCOIL má tepelné ztráty 54 W a rozměry 60 × 176 cm.

OPTIMA TWINCOIL – OTC, kombinovaný integrovaný zásobník se vyznačuje vysokou účinností a v jedné jednotce pokrývá potřebu teplé vody pro nejméně 6 osob a současně potřebu vytápění v domech do 400 m2.

OPTIMA TWINCOIL je vhodný pro tepelná čerpadla do 15 kW. Jedná sa o integrovaný zásobník TV o objemu 200 l, s plochou výměníku 2,6 m2 a 2,8 kW topnou tyčí, v akumulační vyrovnávací nádrži o objemu 85 l, výměníkem o velikosti 0,7 m2 a topnou tyčí 9 kW.

Séria OPTIMA integruje nerezovou vyrovnávací nádrž a výměníky tepla v jedné jednotce a zabírá minimální prostor. OPTIMA TWINCOIL má tepelné ztráty 49 W a rozměry 60 × 176 cm.

Vzhledem k inteligentním řešením a dokonalé izolaci, mají nádrže OSO nejvyšší akumulační teplotu pro nepřekonatelný výkon, větší množství teplé vody a nejnižší tepelné ztráty na trhu.

Zásluhou naší dokonalé izolace ušetříte až 650 kW/h za rok na tepelných ztrátách oproti ohřívačům s klasickou izolací.

Životnost ohřívačů OSO je 25 let a více – tím se dostávame k ekonomické kombinaci: nepřekonatelná životnost + nízká cena + nepřekonatelný výkon pro více teplé vody + nejnižší tepelné ztráty na trhu + šetření prostorem = ušetřené peníze pro naše zákazníky a jejich spokojenost.

A v neposlední řadě, díky své dlouhé životnosti, mají produkty OSO Hotwater minimální dopad na naše životní prostředí.

Image 0

Waterguard s. r. o.
Kopčianska 10
851 01 Bratislava – Petržalka
Tel: +421 0911 443 223
E-mail: objednavky@waterguard.cz
www.waterguard.cz
www.osohotwater.cz

Firemní článek