+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Novinka z Norska na trhu s nerezovými zásobníky vody konkuruje svojí cenou klasickému smaltu

06.02.2024 Firma: Oso Hotwater

V poslední době je nutné se více zamyslet nad dlouhodobým ekonomickým provozem ohřívačů vody. Dnes platí dvojnásob: Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat nekvalitní věci.

Už to budou pomalu dva roky, kdy na český a slovenský trh přišel, díky svému zastoupení společností Waterguard s. r. o., přední evropský výrobce kvalitních nerezových ohřívačů vody z Norska – OSO Hotwater. Svou cenou konkuruje klasickým smaltovaným ohřívačům vody, avšak svojí kvalitou a inteligentními řešeními je zcela předběhl o několik let.

Image 0
 

OSO Hotwater

Více než 50 let zdokonalujeme ohřívač vody z nerezavějící oceli. Ideální kombinací prémiových materiálů, automatizované výroby a inteligentních řešení prodlužujeme životnost našich produktů. Navrhujeme produkty pro minimální tepelné ztráty a maximální energetickou účinnost bez kompromisů, díky čemuž šetříme vaše peníze.

Společnost OSO Hotwater byla založena v Norsku v roce 1932. První evropský ohřívač z nerezavějící oceli vzešel z výroby v roce 1965, a od té doby si do evropských domácností našlo cestu více než 5 milionů ohřívačů OSO.

Nerezové ohřívače OSO se vyrábějí v objemu od 5 l až po industriální ohřívače a akumulační nádrže řady MAXI do objemu 15000 l.

Díky inteligentním řešením a dokonalé izolaci, mají nádrže OSO nejvyšší akumulační teplotu, nepřekonatelný výkon, více teplé vody a nejnižší tepelné ztráty na trhu.

Zásluhou naší dokonalé izolaci ušetříte od 250 do 650 kW/h za rok na tepelných ztrátách oproti ohřívačům s klasickou izolací.

Životnost ohřívačů OSO je 25 let a více – tím se dostáváme k ekonomické kombinaci: nepřekonatelná životnost + nízká cena + nepřekonatelný výkon pro více teplé vody + nejnižší tepelné ztráty na trhu + úspora prostoru = ušetřené peníze pro naše zákazníky a jejich spokojenost.

A v neposlední řadě díky své dlouhé životnosti mají produkty OSO Hotwater minimální dopad na naše životní prostředí.

Stáhni si produktový katalog.

Image 1

Waterguard s. r. o.
Kopčianska 10
851 01 Bratislava – Petržalka
Tel:+421 0911 443 223
E-mail: objednavky@waterguard.cz
www.waterguard.cz
www.osohotwater.cz

Firemní článek
Autor:
Další články autora
Všechny články autora