+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nová větrací jednotka EHR 300 Akorod společnosti ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o.– vhodná pro všechny typy instalací

Umístění větrací jednotky v nemovitosti je často problémem a někdy i nepřekonatelnou překážkou, která brání instalaci. Katalogová řešení rodinných domů neobsahují často dostatečně velkou technickou místnost pro umístění technologií, někdy tuto místnost zcela opomíjejí.

Image 1

Jednotka EHR 300 Akor přináší zajímavou možnost ­instalace v nevyužitých bočních částech půdních prostor rodinných domů, tzv. podkroví. Jednotku lze jednoduše a bez jakékoliv další úpravy instalovat na bok a rozvody pohodlně vést horizontálně s prostorem střechy, jak je patrné z následujícího obrázku. ­Samozřejmostí je běžná instalace na zeď, podlahu a strop.

Díky svým kompaktním rozměrům a způsobu instalace je jednotka EHR 300 Akor ideální náhradou starších, nefunkčních zařízení, bez ohledu na typ zařízení a polohu instalace.

Tyto technické parametry jsou podpořeny i vysoce účinnou technologií, která dosahuje třídy A+ a to bez nutnosti instalace čidla kvality vzduchu, které uměle zvyšuje zařazení do energetické třídy dle nařízení ­evropské komise 1253/2014.

Jednotku lze samozřejmě těmito senzory vybavit. Spojení je bezdrátové, tím odpadá komplikovaná montáž propojení kabelů a větrací jednotky. Jednotka sama obsahuje základní grafický ovladač pro monitorování chodu a ovládaní výkonu větrání.

Poslední velmi užitečnou funkcí je pomocná směšovací klapka, která je elimininuje nutnost použití elektrického předehřevu jako ochranu proti zamrzání rekuperačního výměníku.

Image 2

Firemní článek