+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nástěnné sprchové panely Schell Linus Trend: spolehlivé řešení pro veřejné sanitární prostory

04.11.2019 Firma: SCHELL, cz

Projektanti sanitárních prostor ve školách, průmyslových podnicích, na sportovištích a v dalších veřejných zařízeních vyžadují od instalovaných výrobků dlouhodobou životnost a odolnost. Tato a mnoha další kritéria bezezbytku naplňují nástěnné sprchové panely Schell Linus.

Splnění současných vysokých hygienických standardů ve starších budovách může být pro projektanty často oříškem. Schell těmto požadavkům vychází vstříc a svým programem sprchových panelů Linus Trend nabízí stavebně snadné, přitom sofistikované a maximálně úsporné řešení. Finanční úsporu přitom přináší nejen samotná instalace těchto armatur, ale také jejich následný provoz.

Image 1

Díky instalaci kteréhokoliv z výrobků Schell Linus Trend se vyhnete nákladným stavebním pracem a vysokým finančním investicím. Jejich výhodou je také časová nenáročnost při jednoduché instalaci. Všechny armatury Linus Trend jsou vyrobeny z robustní robustní nerezové oceli s kvalitní povrchovou úpravou a díky tomu jsou chráněny jak před korozí, tak před případným vandalismem, tělo i povrch panelu jsou také snadno čistitelné.

Image 2

KONTAKT:
Ing. Aleš Řezáč
, obchodní manažer ČR, tel.: +420 602 754 712; e-mail: ales.rezac@schell.eu

Firemní článek