+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nádrže na dešťovou vodu Garantia a další řešení pro využívání dešťové vody na veletrhu FOR ARCH 2023

Společnost Aliaxis tentokrát na veletrhu FOR ARCH vystaví své nádrže Garantia a vsakovací bloky pro vsakovací a retenční galerie na stánku svého partnera, společnosti Aquanix. Na stánku 2C11 bude kromě nádrží a bloků k vidění také názorná vodní instalace celého systému pro využívání dešťové vody.

Na stánku společnosti Aquanix bude přítomen náš kolega Jan Paulus, který rád poradí s konkrétním projektem a poskytne veškeré informace k výrobkům od našeho výrobce Graf. Současně tyto výrobky budete moci na veletrhu nakoupit s 10% slevou. Zástupci společnosti Aquanix, která nádrže také instaluje, Vám poradí i s jejich instalací a můžete si s nimi instalaci na místě rovnou domluvit.

Image 0

Nádrže Garantia od výrobce Graf jsou velmi kvalitní monolitické samonosné nádrže, které se instalují do nezámrzné hloubky a jsou ideální pro využívání dešťové vody na zahradě i v domácnosti. Nádrže velkých dimenzí XL a XXL jsou vhodné i pro využívání dešťové vody ve velkých objektech veřejné infrastruktury, firmách, komerčních prostorech apod. Všechny jsou samonosné a není potřeba je obetonovávat. Je na ně poskytována záruka 20 let (na nádrže XL a XXL 30 let), ale jejich životnost je prakticky neomezená. Tyto nádrže jsou také určeny k pojezdu osobními vozidly, pokud jsou opatřeny příslušným pojezdovým poklopem. Pro složité půdní podmínky v podobě vysoké hladiny spodní vody, skalnatého či jílovitého podloží byla navržena plochá nádrž Li-Lo.

Image 1

Do nabídky Aliaxis jsme loni také přidali nádrže Mono a ploché nádrže Flat do zelené plochy, které představují ekonomickou variantu k nádržím Garantia od stejného výrobce. Jsou také samonosné, není potřeba je obetonovávat, současně jsou monolitické s masivní konstrukcí. Pokud je potřeba šetřit na objemu zemních prací, nebo je znemožněn hlubší výkop, je ideální nádrž Flat. Velkou výhodou těchto nádrží je kromě zajímavého poměru ceny a kvality také velmi jednoduchá instalace.

Image 2

V poslední době výpočet velikosti nádrže díky nepravidelnosti dešťů a častým přívalovým srážkám stále častěji počítá se čtyřtýdenní spotřebou a kalkuluje tak větší nádrže. Ty jsou také stále žádanější. Proto vycházíme vstříc našim zákazníkům a rozšířili jsme sortiment nádrží Columbus XL a XXL a Li-Lo XL a XXL až do objemu 122 000 l. Letos jsme přidali nádrž Columbus XL 13 000 l, která nám chyběla mezi nádržemi 10 000 l a 16 000 l.

Image 3

Více informací o naší účasti na veletrhu a vstupenku zdarma najdete zde.

Těšíme se na setkání.

Aliaxis na stánku společnosti Aquanix 2C11 v hale 2

Firemní článek
Související produkty