+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

25. Konference Klimatizace a Větrání 2023

Program konference je již tradičně zaměřen na nejnovější poznatky z oboru klimatizace a větrání související s činností projektantů, výrobců a montážních firem VZT zařízení i souvisejících profesí. Příspěvky na konferenci mohou přihlásit všichni, kteří mají k oboru větrání a klimatizace co říci, vítány jsou jak teoretické příspěvky, tak praktické zkušenosti. Všechny články projdou recenzí a přijaté budou publikovány ve sborníku konference.

Image 0

Společnost pro techniku prostředí — odborná sekce Klimatizace a větrání pořádá opět po dvou letech setkání odborníků a kolegů nejen ze vzduchotechnické profese, ale i ze všech souvisejících profesí.  

Termín: 18. a 19. října 2023 (středa a čtvrtek), od 9 h

Místo: Autoklub ČR, Opletalova 29, Praha 1

Program konference je již tradičně zaměřen na nejnovější poznatky z oboru klimatizace a větrání související s činností projektantů, výrobců a montážních firem VZT zařízení i souvisejících profesí.  Nedílnou součástí konference je i možnost seznámení se s výrobky významných zúčastněných dodavatelů a výrobců klimatizační a větrací techniky.

Kromě odborného programu bude dán prostor i k neformálním setkáním během přestávek a společenského večera.

Program konference

Přihláška na konferenci Klimatizace a větrání

Přihlásit

Konferenční poplatek: 800 Kč, pro členy STP je účast na konferenci i společenském večeru zdarma.

Očekáváme, že využijete této příležitosti nejen k získání odborných poznatků, ale i k navázání či upevnění osobních kontaktů. 

Akce je zařazena do Projektu celoživotního vzdělávání členů ČKAIT. Vzdělávací program je ohodnocen 2 kreditními body. 

Současně je akce přihlášena do vzdělávacích akcí průběžného vzdělávání energetických specialistů, přidělený počet kreditů 4.

Odborný garant konference: Ing. Miloš Lain, Ph.D. 

Generální partner

Image 1

Partneři

Image 2







 

Firemní článek