+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Pozvánka na 3. ročník odborné konference bkt.summit 2024 - Největší hybridní konference o udržitelných budovách v Česko-Slovensku

Buďte součástí 3. ročníku úspěšné odborné konference, kde společně posuneme vizi udržitelných budov do reality. Již 31. ledna 2024 ve Vodárenském muzeu v Bratislavě nebo v online streamu.

Vážení kolegové i široká odborná veřejnost.
Srdečně vás zvu na konferenci bkt.summit 2024, která je věnována tématu efektivního vytápění a chlazení v budovách. Na konferenci budeme společně řešit nejzajímavější otázky a témata současnosti, ale nahlédneme i do budoucnosti a povíme si o tom, kam tento trend směřuje a jak jej společně umíme ovlivnit. Jak chránit naši planetu a současně si zajistit tepelnou pohodu v našich příbytcích tak, aby naše peněženka trpěla co nejméně. Jedna z cest je určitě budování udržitelnosti efektivním využitím tepelných čerpadel, geotermiky a systému BKT.

Ing. Igor Krajčovič
REHAU Slovensko

Hlavní témata aktuálního ročníku

Geotermika

Geotermální energie se využívá k přímému ohřevu jednotlivých, ale i více budov pomocí systémů vytápění pro celé oblasti. S použitím tepelného čerpadla a v kombinaci s podlahovým topením nebo temperováním betonového jádra je tento systém mimořádně hospodárný.

Systém BKT

Využitím betonové masy pro akumulaci tepelné energie, tento systém umožňuje efektivní vytápění a chlazení. Tepelně aktivované betonové konstrukce zajistí nižší investiční a provozní náklady a rychlou a efektivní instalaci.

Tepelná čerpadla

Tepelná čerpadla výrazně přispívají ke snižování spotřeby energie a minimalizaci používání fosilních paliv. Jejich nízké provozní náklady dělají z těchto zařízení ekonomicky efektivní řešení, což znamená nejen úsporu energie, ale také finanční výhodu pro uživatele.

Omezený početosobních míst

Setkejte se osobně s vedoucími osobnostmi a odborníky v oboru. Nepromeškejte šanci zaregistrovat si osobní vstupenku na bkt.summit 2024!

Unikátní program

Poutavý program a prezentace od více než 17 odborníků rozdělen do 3 částí. Samozřejmostí jsou 3 panelové diskuse, prostor pro networking a chutné občerstvení.

Zajímavé firmy,témata a spíkry

Významné firmy, poutavá témata a zajímavé případové studie z praxe. Potkejte a poznejte významné osobnosti, které následují cestu k energeticky udržitelným budovám.

Registrace na konferenci

Pro koho je konference určena?

Konference je určena pro širokou škálu odborníků a aktérů ve stavebnictví, včetně architektů, projektantů, developerů, montážních firem, realitních společností, sdružení v oblasti výstavby, jakož i představitelů univerzit a komunálního sektoru.

Firemní článek