+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Wallbox Dražice Galaxy rozšiřuje portfolio divize DZD Solar

Nabíjení moderních elektromobilů a plug-in hybridů z běžné domácí zásuvky 230 V bývá velmi pomalé – i automobilů s nižší kapacitou baterie trvá více než 12 hodin. Ideálním řešením je proto pořízení tzv. wallboxu, tedy chytrého zařízení, které hlídá vytíženost celé domácí sítě a je schopné – díky maximálnímu výkonu až 22 kW – dobu nabíjení podstatně zkrátit. Wallbox Dražice Galaxy navíc čerpá elektřinu vyrobenou vlastní fotovoltaickou elektrárnou a významně tak snižuje provozní náklady.

Image 1

Jednofázové nebo třífázové Wallboxy Dražice Galaxy se umisťují na vnitřní či venkovní stěnu budovy či garáže, protože díky vysokému stupni krytí IP 65 odolávají i nepříznivému počasí. Díky připojení fotovoltaického systému v kombinaci s Wallboxem optimalizují nabíjení elektromobilů a snižují množství elektřiny spotřebované z distribuční soustavy. Tyto domácí nabíjecí stanice jsou kompatibilní a synchronizované se střídači a měřicími moduly v nabídce divize DZD Solar.

Image 3

„Wallbox čerpá elektřinu ze sítě a/nebo z fotovoltaického systému. Takové řešení je nejen ekologické, ale zároveň posiluje energetickou soběstačnost celé domácnosti. Wallbox Dražice Galaxy ve výkonové řadě 7,2/11,0/22,0 kW má zabudovanou proudovou ochranu 30 mA typu A RCD a 6 mA DC, integrovanou PEN ochranu, funkci RFID a nabízí vzdálenou správu přes internet. Ta umožňuje řízení výkonu, autorizaci uživatelů nebo diagnostiku,“ vysvětluje Luboš Vrbata, vedoucí divize DZD Solar.

Image 0

DVĚ TECHNICKÁ ŘEŠENÍ

Image 2

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy