+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Vaše systémy na dosah jedním kliknutím

26.07.2023 Autor: David Kreuzer Firma: IVAR CS spol. s r.o.

Služba DConnect nabízí jednoduché a intuitivní dálkové ovládání vaší instalace bez potřeby serveru nebo odborného personálu. S DConnect můžete vzdáleně spravovat vaše instalace jako byste byli přímo u nich. Díky provozním grafům systému budete moci optimalizovat provoz. Také obdržíte okamžitá upozornění na jakékoli systémové chyby. DConnect Box je kompaktní elektronické zařízení, které umožňuje snadné připojení ke službě DConnect širokou škálu DAB produktů. Vše, co potřebujete, je trvalé připojení k internetu v místě instalace.

Image 0

Pomocí aplikace DAB DConnect APP, která je k dispozici na Apple Store nebo Google Play, nebo přihlášením na webové stránky dconnect.dabpumps.com, je možné procházet různými připojenými instalacemi a kontrolovat jejich jednotlivé parametry. To vše pomocí velmi přehledného a funkčního uživatelského rozhraní, které vám umožní mít na dosah ruky mnoho informací. DConnect lze použít ve všech hlavních oblastech: od systémů pro tlakování až po cirkulační systémy, také systémy pro odpadní vody i filtrační systémy bazénů. Jedná se o vícekanálovou službu s vysokou přidanou hodnotou, kterou lze použít s jakýmkoliv systémem, bez ohledu na jeho povahu a velikost . Díky tomu, že je modulární, může DConnect spravovat až 8 různých elektronických čerpadel velmi jednoduchým a integrovaným způsobem.

Image 5

Služba, která vám usnadní život

Díky D.Connect můžete snadno a intuitivně monitorovat DAB produkty. Navíc můžete na dálku provádět veškeré úpravy nastavení. Díky tomu je dosaženo kompletního řízení bez jakýchkoliv nemilých překvapení.

Ihned připraven k použití

D.Connect nevyžaduje žádnou přípravu na instalaci, stačí Vám jen připojení k internetu a chytrý telefon. Poté jen provedete několik kroků s průvodcem nastavení a připojíte vaše čerpadla.

Technologie pro každého

Jedná se o moderní technologii, díky níž nabízí D.Connect systém mnoho výhod oproti typickým BMS (systémy řízení budov) systémům.

Image 1

Image 2

Bezkonkurenční výhody:

Uzpůsobený design

Navrženo pro servisní aplikace v domovních i komerčních systémech.

Software & hardware

Není třeba kupovat žádný nákladný software, ani nemusíte platit za akutalizace či určené pracovní stanice.

Použití

Není třeba žádná pevná pracovní stanice, protože základem D.Connect je jeho přenositelnost, vše, co potřebujete, je připojení k internetu.

Hodnota

Snižuje celkové náklady a zároveň zvyšuje hodnotu Vaší nemovitosti.

Aplikace & plocha

Stáhněte si aplikaci z App Store nebo Google Play, nebo navštivte stránku internetofpumps.com a jste připraveni zobrazit připojené systémy v síti a kontrolovat jejich individuální nastavení. Uživatelské rozhraní nemůže být jasnější a funkčnější a přináší vám veškeré údaje doslova na dosah vašich konečků prstů.

Kompaktní elektronické zařízení D.Connect může být použito ke snadnému propojení s širokou řadou DAB produktů, jak nových, tak již dříve instalovaných. Jedinou potřebnou věcí je drátové propojení na místě instalace a můžete začít!

Image 3

Obsah balení:

  • D.Connect Box
  • Nástěnný napájecí zdroj, zásuvka a ferritové jádro
  • Šrouby a hmoždinky pro nástěnnou instalaci
  • DIN montážní lišta
  • Elektrické konektory pro Modbus, Canbus, I/O, reléová připojení
  • Návod k instalaci a použití

Jedno rozhraní pro všechny aplikace

D.Connect systém může být použit pro všechny hlavní aplikace: od systémů posilování tlaku přes systémy oběhových čerpadel, od systémů rekuperace odpadní vody až po systémy filtrování vody v bazénech.

Jedná se o vícekanálovou službu s přidanou hodnotou, která může být použita s jakýmkoliv systémem, bez ohledu na jeho povahu či velikost, navíc ve stejném prostředí a se stejnými nástroji. D.Connect je modulární systém, který může ovládat až 8 různých instalací jednoduchým a integrovaným způsobem.

Chytré řízení budov

D.Connect umožňuje snadné, kontrolované a chytré řízení systémů, přičemž snižuje režijní náklady a zvyšuje celkovou hodnotu nemovitosti na základě výkonu a celkového komfortu.

Image 4

Firemní článek