+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Správná volba

20.05.2022 Firma: GEBERIT spol. s r.o

Kdo se chystá na rekonstrukci nebo stavbu koupelny, toho čeká celá řada důležitých rozhodnutí - výběr toho správného umyvadla, sprchové armatury nebo vhodných obkladů.

Často se ale zapomíná na méně nápadné detaily, jako je například splachovací tlačítko. Přitom právě vhodně zvolené tlačítko může dodat koupelně ten správný šmrnc. Když se podaří rozhodnout o tlačítku již ve fázi projektu, je možné ho doplnit praktickými funkcemi, jako například jednotkou odsávání zápachu nebo nočním orientačním světlem.

Image 0

Na webových stránkách společnosti Geberit najdete online showroom ovládacích tlačítek splachování. Virtuální showroom nabízí ucelený přehled sortimentu ovládacích tlačítek Geberit a díky intuitivnímu uživatelskému rozhraní je cenným pomocníkem při výběru vhodného modelu. Jedním kliknutím se u každého tlačítka zobrazí informace o barvách, materiálech, možných způsobech použití a dostupných funkcích. Fotografie ukázkových realizací poslouží jako inspirace pro návrh vlastní vysněné koupelny. Vyberte si tlačítko, které bude pro vás to pravé.

Image 1

Firemní článek