+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Q7C - Stacionární zásobníkový kondenzační ohřívač vody s intenzivním ohřevem vody a nuceným odtahem spalin

07.05.2018 Firma: QUANTUM, a.s.

Stacionární zásobníkový kondenzační ohřívač vody Q7C využívá uživatelsky jednoduché prostředí a s nadčasovým designem udává směr na poli kondenzačních zásobníkových ohřívačů vody.

Image 5

Image 1

Díky chytré řídící desce je nastavení a průběžné ovládání velmi jednoduché. Stacionární zásobníkový kondenzační ohřívač vody Q7C lze naprogramovat podle požadavků na odběr teplé vody nastavením denních čí týdenních režimů podle znalosti odběrové křivky. Tím se dosáhne maximální efektivity při ohřevu TUV.

Je určený pro komerční objekty a pro průmyslové využití. Naše kondenzační zásobníkové ohřívače vody jsou spotřebiče typu „C“ (tzn. uzavřené plynové spotřebiče), který splňují požadavky energetického štítku „A“ pro zátěžové profily XL až 3XL. Nezaměnitelnou výhodou je možnost návrhu délky odtahu spalin od 40 m v koaxiálním provedení až do 100 m v paralelním provedení. Instalují se hlavně v prostorách, kde není k dispozici komín a výstavba nového komína by byla ekonomicky nebo technicky příliš náročná.

Kondenzační zásobníkové plynové ohřívače vody jsou určené do prostředí, kde převládá pravidelný odběr spojený s vyšší spotřebou teplé vody. Důležité pro výběr našich kondenzačních zásobníkových ohřívačů vody je stanovit vhodnou energetickou bilanci soustavy přípravy teplé vody. V tomto směru jsme se podíleli ve spolupráci s ČVUT v Praze, Ústavem techniky prostředí na novém Sešitu projektanta č. 3 – Příprava teplé vody.

Vhodné instalace:

  • Bytové domy
  • Obchodní centra
  • Office centra
  • Školy, školky
  • Autosalóny, autoservisy
  • Výrobní a komerční instalace
  • Průmyslové instalace

Zajímavou instalací je např. rekonstrukce soustavy pro ohřev teplé vody ve zdravotním středisku Holýšov - instalace Q7C - využití pro centrální ohřev vody i pro účely rehabilitačních van.

Image 2

Kondenzační zásobníkové ohřívače vody značky QUANTUM již dnes splňují emisní normy Nox platné v roce od 25.9.2018. Z již provedených instalací je vidět, že jsou naše spotřebiče vhodné jak do zcela nových staveb, tak je možné je instalovat i pro potřeby rekonstrukce staveb.

Image 3

Image 4

Image 6

Firemní článek