+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Přečerpávací stanice pro odvod odpadní vody z míst mimo dosah přímého napojení na odpad

Odpadní voda v domácnostech může obyvatelům přidělat nejednu vrásku na čele, ať už se jedná o jakýkoli typ budovy. Nabízíme přečerpávací stanici na odvod odpadní vody pro každou příležitost, ať už zákazníci bydlí v jednogeneračním či dvougeneračním domku nebo větších bytových domech. Pro čerpání odpadní vody společnost Grundfos nabízí stanice SOLOLIFT2 a MULTILIFT.

Image 1

SOLOLIFT2 jsou kompaktní automatické přečerpávací stanice pro odvod splaškových vod z toalet, umyvadel van, sprch či praček, které je jsou umístěny v místech, kde není přímé napojení na odpad nebo v místech, kde není možné využít přirozený samospád. Ať už je to toaleta navíc v podkroví nebo nová koupelna pod úrovní kanalizace v suterénu, SOLOLIFT2 bude efektivně přečerpávat odpadní vodu do nejbližšího odpadního potrubí. SOLOLIFT2 poskytuje také maximální ochranu proti zpětnému toku z kanalizačních systémů.

Řada SOLOLIFT2 se skládá z pěti kompaktních stanic, které se vyznačují snadnou instalací, robustní konstrukcí a spolehlivým provozem. 

Přečerpávací stanice MULTILIFT nabízí podobné řešení, ale pro větší bytové domy.

Prohlédněte si naše přečerpávací stanice a vyřešte zákazníkům potíže s odpadní vodou.

Prohlédnout si přečerpávací stanice

Image 0

Poznejte přečerpávací stanice SOLOLIFT2 lépe díky Grundfos Ecademy

Grundfos Ecademy vám nabízí výukový kurz k přečerpávacím stanicím SOLOLIFT2. Tento kurz si můžete projít kdykoliv, můžete jej absolvovat i po částech a k oblíbeným videím se vrátit, když budete potřebovat.

Kurz se skládá z několika krátkých videí, ve kterých se dozvíte více detailů k jednotlivým typům přečerpávacích stanic SOLOLIFT2. Větší pozornost věnujeme variantám SOLOLIFT2 WC-3 a SOLOLIFT2 C-3, dále také instalaci a servisu těchto výrobků.

Neváhejte a zkuste to s Grundfos Ecademy.

ŠKOLÍCÍ VIDEA K SOLOLIFT2 V GRUNDFOS ECADEMY

Firemní článek
Související produkty