+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Plzeňský veletrh – úspory i nákupy

16.10.2023 Firma: OMNIS Olomouc a.s.

Plzeňský stavební veletrh „Moderní dům a byt“ a veletrh kosmetiky, módy a zdravého životního stylu „Žena a domov“ otevřou své brány od pátku 20. října do neděle 22. října v hale TJ Lokomotiva Plzeň – Slovany – již pošestnácté.

Spojením dvou žánrů veletrhů vzniká veletržní akce, která uspokojí zájmy celé rodiny.

Pro zájemce o stavbu, teplo, úspory energie a moderní technologie je návštěva stavebního veletrhu velkým přínosem a inspirací. Řadu lidí oslovily nové dotační tituly Zelená úspora light a zejména Oprav dům po babičce. I ti, kdo o rekonstrukci, opravě nebo stavbě nového domu dosud váženě neuvažovali, se rozhoupávají a chystají investovat do svého bydlení. Právě pro ně je stavební veletrh tím pravým místem. Rozhovor se stavebními odborníky a prohlídka exponátů pomůže zájemcům o stavební projekty získat více konkrétních odpovědí, které se týkají přímo jejich budoucí stavby nebo rekonstrukce.

Image 0Zdroj: Omnis Olomous a.s.

Nosným tématem veletrhu je stále diskutovaná úspora energií. Proto desítka firem představí své řešení tepelných čerpadel, fotovoltaiky nebo moderních kotlů, kamen a krbů. Z dalších komodit se na veletrhu představí dveře, okna, parapety, bezpečnostní protipožární dveře, pergoly nebo přístřešky pro auta s fotovoltaikou. Nebude chybět sanace zdiva a krovů, foukaná izolace nebo koupelnová sanita. K vidění budou developerské projekty rodinných domů, výstavba dřevostaveb a nízkoenergetických domů nebo služby z oblasti nájmu bytů a nemovitostí. Zahrádkáře potěší nabídka zahradnických potřeb a techniky. Chybět nebude ani přehlídka automobilů a mnoho dalšího.

Image 1Zdroj: Omnis Olomous a.s.

Především ženám je určena druhá část akce – veletrh „Žena a domov“. Polovinu haly zaplnění prodejní expozice s dámskou módou české výroby, spodním prádlem, kabelkami, rukavicemi, šperky, módními doplňky. Nejen k vyzkoušení bude k dispozici dekorativní a pečující kosmetika, k ochutnání přírodní potravinové doplňky, čajové směsi, veganská strava nebo hmyzí produkty. K zútulnění bytu se nabízí bytové dekorace, staročeské povlečení, vánoční keramika i ozdoby na vánoční stromeček. Jako vánoční dárek budou vhodné knihy, a logické hry. Akce zabrousí i do ezoteriky s možným výkladem Andělskými kartami.

Z výčtu nabídky největší veletržní a prodejní akce v Plzni vyplývá, že se jedná o veletrhy pro celou rodinu, kde si každý najde něco pro sebe a svůj domov.

Více informací na www.omnis.cz. Volná vstupenka ke stažení zde.

Image 2Zdroj: Omnis Olomous a.s.

Firemní článek