+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Panasonic představuje AC Select – online nástroj

AC Select je nový online nástroj navržený společností Panasonic Heating & Cooling Solutions, který je určen profesionálům v oblasti vytápění, větrání a klimatizace. Nabízí komplexní a uživatelsky přívětivou pomoc při projektování optimálního systému vytápění a chlazení.

Image 0

Online nástroj umožňuje uživatelům vybrat si z širokého portfolia produktů v katalogu Panasonic nebo zadat požadovaná kritéria. Podle nich AC Select automaticky nabídne ideální kombinaci produktů s možností například škálovat celé řešení pro vyšší výkon přidáváním jednotek. Novinka také poskytuje komplexní seznam příslušenství, které lze přidat k vybraným jednotkám, což umožňuje uživatelům doladit své návrhy dle potřeby.

Nový online nástroj se může rovněž pochlubit intuitivním rozhraním a dává uživatelům možnost provádět rychlý výběr, což při projektování šetří čas. Uživatelé mohou v AC Select snadno najít technické informace, upravit parametry a nakonfigurovat chillery nebo jednotky tepelných čerpadel podle přesných požadavků, které například stanovují normy nebo zadávací dokumentace.

Výhodou pro tuzemské profesionály je také fakt, že i když mezi 12 jazykovými mutacemi chybí čeština, mohou se spolehnout na lingvisticky velmi blízkou slovenštinu.

Chcete-li se dozvědět více o novém Panasonic AC Select, navštivte https://acselect.panasonic.eu/.

Image 1

Firemní článek
Související produkty
Panasonic představuje reverzní tepelná čerpadla
detail
Nová řada fan-coil jednotek Panasonic
detail
PANASONIC - Úspora energie, komfort a zdravý vzduch
detail
PANASONIC – Nové provedení venkovních jednotek PACi
detail
PANASONIC představil chlazení postavené na CO2
detail