+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Ohlasy našich partnerů 2017/2

10.04.2017 Autor: Redakce Topenářství instalace Časopis: 2/2017

Čtenářská základna časopisu Topin je ideální pro komunikaci produktů a novinek divize Building Technologies společnosti Siemens. Redakce časopisu je na vysoké úrovni a velmi dobře se s ní komunikuje. Vždy najdeme společné řešení, které vyhovuje oběma stranám. Přechod na novou webovou verzi v období digitalizace oceňujeme a věříme, že touto cestou oslovíme ještě více zákazníků. Jak všichni víme, nejsnáze se informace dohledávají na internetu.

Daniela Černá, Siemens, s.r.o., Communications and Government Affairs

Image 6


S časopisem Topenářství instalace spolupracujeme již dlouhou řadu let a je pro nás hlavním komunikačním médiem pro naše cílové skupiny z oblasti vytápění. Svou odborností je pro nás garantem profesionálního přístupu a to nejen při řešení aplikací měřicí techniky v oblasti servisu a údržby otopných zařízení. Na základě našich zkušeností s časopisem očekáváme, že také nový portál www.topin.cz bude kvalitním fórem pro sdílení znalostí, novinek a legislativních požadavků v dané oblasti.

Jan Lacina, Testo, s.r.o.

Image 7


Časopis Topenářství instalace jsme si pro rozvoj svých obchodních aktivit zvolili hned z několika důvodů – líbí se nám jeho přehlednost, jasně stanovené obory, k nim příslušné rubriky a v neposlední řadě rovněž jeho obsah. Ten necílí pouze na vysoce odborné pozice, ale myslí také na širší méně odbornou veřejnost. Součástí časopisu je i nový portál www.topin.cz, který nás oslovil svým ukázkovým způsobem navedení a získání té správné a potřebné informace konkrétního oboru během několika málo kliknutí, a to vše bez přítomnosti rozptylujících blikajících bannerových reklam. Děkujeme všem redaktorům za jejich skvělou práci a držíme jim palce, aby v tomto duchu pokračovali i nadále!

Marta Suchá, Lufberg s.r.o.

Image 4


Akciová společnost ENBRA již více než 25 let poskytuje produkty a služby v oblasti technického zařízení budov. Časopis Topenářství Instalace je jejím dlouholetým partnerem, protože je jedním z mála časopisů na českém trhu, který na svých stránkách přináší kvalitní odborné informace z tohoto oboru.

Mgr. Liliana Geisselreiterová, Enbra, a.s.

Image 2


Propagaci prostřednictvím časopisu Topenářství instalace využíváme již několik let. S jeho podobou i komunikací ze strany společnosti jsme velmi spokojeni, nicméně svět se stále více přesunuje do online prostředí, a proto jsme velmi uvítali rozšíření možnosti spolupráce a zřízení nového portálu www.topin.cz. Věříme, že se stane oblíbeným zdrojem informací pro naše zákazníky a napomůže nám ve vzájemné komunikaci.

Mgr. Kristýna Kostková, Pipelife Czech s.r.o.

Image 5


Časopis Topenářství instalace je odborné periodikum s kvalitním obsahem pro profesionály, a právě kvalita je charakteristická i pro výrobky Geberit. Z tohoto důvodu jsme již před lety navázali úzkou spolupráci, která bude jistě nadále profesionální i v online světě ­TOPIN odborníků na jejich novém portálu.

Zuzana Marečková, Geberit spol.s r.o.

Image 3


Proč TOPIN? Považujeme jej za výborné tištěné periodikum pro oblast TZB, které má za sebou sice dlouhou historii, ale přináší moderní novinky.

Bc. Michal Kubeš, 4heat s.r.o.

Image 1


Související články