+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Nový ekologický kombinovaný kotel v sortimentu kotlů OPOP můžete pořídit ještě letos – a to s řadou výhod

19.03.2020 Firma: OPOP s. r. o. Časopis: 1/2020

Už nějaký čas pokukujete po ekologických kotlech na kusové dřevo nebo peletky, ale loni jste se k zimě opět přiblížili úplně nepřipraveni?

Skvělým řešením pro všechny zákazníky, kteří by rádi topili přírodními materiály i v domech, u nichž se s podobnou alternativou jednoduše nepočítalo, je nový kombinovaný kotel na pelety a dřevo OPOP, který poskytuje plnohodnotný komfort kotle na pelety a zároveň využití klasického vytápění dřevem. Velkou výhodou této novinky je automatický přechod z vytápění dřevem na vytápění peletami a je potřeba pouze 1 komín. Kotel můžete ovládat pomocí počítače nebo mobilního telefonu a strávit tedy pouze minimální čas jeho obsluhou.

Image 1

Kotel, který vyhoví opravdu všem

Automatické kotle na dřevo z řady H4 EKO-D mohou nabídnout široké rozpětí výkonu mezi 16–25 kW. Snadno si tedy vyberete takový, který vyhoví přesně vašim potřebám.

Největší předností této řady je vysoká účinnost všech modelů, která dosahuje až 96 %. Většina paliva, které svěříte jejich útrobám, se tak beze zbytku využije.

Nevadí ani dveře o šířce 60 cm

Díky svému kompaktnímu půdorysu se kotle na dřevo a pelety z řady H4EKO-D vejdou opravdu kamkoliv. Výhodu získávají i díky šikovně řešenému zásobníku na palivo, jež lze ke kotli připevnit z obou stran.

Právě tyto zásobníky, jež pojmou opravdu velký objem paliva, zaručí, že nebudete ke kotli muset každou chvíli odbíhat. Dávkování je individuální, stanovené na základě čidla, měřícího venkovní teplotu. A nechybí ani dálkové ovládání třeba přes GSM modul nebo chytrou aplikaci ve vašem telefonu. Výkon kotle tak můžete bez potíží regulovat i na dálku. Dlouhou životnost zplyňovacího kotle na dřevo zaručuje tloušťka plechu 5 mm, záruka 5 let na kotlové těleso a ochrana spalovací komory proti dehtování. Ke kotli můžete navíc doplnit elektrospirálu o výkonu 3 kW.

Tip:

Máte-li doma starý kotel od OPOP, měli byste vědět, že nová řada odpovídá připojovacím rozměrům těch starých, a to takto:

  • H416 EKO-D kotel na dřevo nahradí starší modely H412 a H418.
  • H420 EKO-D kotel na dřevo nahradí starší modely H412 a H418.
  • H425 EKO-D kotel na dřevo nahradí H424.

Velkou výhodou jsou nízké pořizovací náklady (včetně uplatnění dotace) a zajímavý design.

Image 2

Image 3

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy