+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Ferroli v České republice

30.11.2017 Autor: Mgr. Maroš Klika Firma: THERMO-FER s.r.o. Časopis: 7/2017

Začátek roku 2017 byl pro značku Ferroli v České republice důležitý, jelikož léty ověřená značka změnila v České republice výhradního distributora.

Stala se jím společnost Thermo-fer s.r.o. se sídlem v Brně, která postavila obchodní politiku na dlouholeté tradici, kvalitních produktech a poskytnutí komplexních služeb koncovému zákazníkovi. Pozitivním přístupem buduje stabilní společnost, která se nebojí konkurovat jiným značkám. Obrazem úspěchu je tým odhodlaných lidí, kteří pro Ferroli pracují a budují tak kvalitní obchodní vztahy.

Portfolio FERROLI ČR

V portfoliu společnosti Thermo-fer s.r.o. jsou veškeré výrobky FERROLI. Aktuálně je společnost zaměřená na prodej plynových kondenzačních kotlů, automatických kotlů na pelety, elektrokotlů, ohřívačů vody, klimatizací, tepelných čerpadel, průmyslových kotlů na spalování plynu a pevných paliv. Nosným sortimentem je jeden z nejkvalitnějších kondenzačních kotlů na českém trhu s označením Bluehelix Tech. Tento kotel patří mezi špičku na trhu. Dále je potřeba zmínit i absolutní novinku a to model Divacondens.

Podpora prodeje

Kotel Divacondens patří mezi nejlevnější kondenzační kotle na českém trhu, neboť se v současné době nabízí za skvělou cenu. Navíc koncový zákazník obdrží různé bonusy. Při zakoupení kotle Diva­condens získá zákazník Zdarma i termostat Salus RT 310. K modelům kondenzačních kotlů Bluehelix získá zákazník Zdarma magnetický filtr Salus MD 34 a ochrannou kapalinu. K modelům automatických peletových kotlů SFL PELLET obdrží zákazník Zdarma 250 kg kvalitních pelet od předního českého výrobce.

Image 0

Kotlíková dotace

Skvělou zprávou pro koncového spotřebitele je to, že jsou některé výrobky zaregistrované do Seznamu výrobků a technologií podporované Státním fondem životního prostředí České republiky. Tímto se mohou zájemci o kotle FERROLI registrovat i se žádostí o dotace na kondenzační kotle Bluehelix Tech a automatické kotle na pelety SFL PELLET.

Image 1

Podpora montážních a servisních organizací

Dále společnost podporuje montážní a servisní firmy různými benefity. Pro tyto firmy jsou připraveny startovací balíčky, které obsahují základní náhradní díly, kompletní návody, bezplatné školení a poradenství.

Ocenění „BEST OF THE TEST“

Kondenzační kotel Bluehelix Tech 25C získal v Itálii ocenění od italského spotřebitelského časopisu Altroconsumo za nejlepší kotel a nejvýhodnější nákupní cenu. V lednu 2017 byl kotel Bluehelix Tech 25C testován odborníky v tomto respektovaném spotřebitelském časopise, kde vyhrál ocenění „Best of the Test“ vzhledem k jeho účinnosti, technickým vlastnostem, úrovní bezpečnosti a při zohlednění ceny kotle této kvality získal i cenu „Best Buy“.

Image 2

Servis FERROLI

Servisní firmy jsou pravidelně školené v školicím centru v Hodoníně, ale také v jiných místech na území ČR. Termíny školení jsou pravidelně aktualizované.
Všichni zájemci o školení mohou kdykoliv kontaktovat společnost na emailové adrese: servis@ferroli-thermo.cz

V případě jakýchkoliv dotazů jsme Vám k dispozici na emailové adrese obchod@ferroli-thermo.cz nebo na webové stránce www.ferroli-thermo.cz

Firemní článek
Související časopisy