+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

AOVV se mění na AOVT

05.06.2019 Firma: Asociace obchodu voda – topení z. s. Časopis: 3/2019

Dne 4. dubna 2019 Valná hromada Asociace odborných velkoobchodů a výrobců TZB, schválila nové stanovy plné inovací. Kromě změny sídla a loga byla odsouhlasena i změna názvu asociace. Novým názvem je ASOCIACE OBCHODU VODA – TOPENÍ, ve zkratce AOVT.

VH dále zvolila:

  • Nové představenstvo: prezident – Ing. Josef Brabenec, viceprezident – Jiří Tesák, členové představenstva – Ing. Martin Bittner, Josef Uchytil, Ing. Adam Petr
  • Novou Dozorčí radu: předseda – Ing. Ivan Novák, členové dozorčí rady – Majid Saleh, Milan Vodžák

Následovala dvoudenní KONFERENCE O VYTÁPĚNÍ A OHŘEVU VODY, které se zúčastnilo 67 účastníků. V rámci tohoto setkání byly uděleny 3 ceny AOVT za inovativní výrobek roku 2018 a to firmám Alca plast, s.r.o.; Pipelife Czech s.r.o.; Wilo CS, s.r.o.

Konference přinesla plno zajímavých a různorodých přednášek, které nebyly dílčími prezentacemi firem, ale týkaly se strategie obchodu, rozvoje a změn v potřebách zákazníka. Některé z přednášek se zabývaly odbornou prezentací, jiné vzděláním v oboru voda – vytápění. Došlo k diskuzi mezi zástupci výrobců, velkoobchodů a montážních firem, kteří si vyměnili své zkušenosti z praxe a obchodu. Různorodost témat zajistila pestrý program plný důležitých informací, které obsahovaly charakteristiku současného stavu a zejména očekávání strategických změn v blízké budoucnosti.

Image 1

Image 2

Image 3

Image 4

Přednášky jsou zveřejněny na webových stránkách www.aovt.cz


Firemní článek