+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Výrobek firmy Kotrbatý byl oceněn na German Brand Award 2019

21.06.2019

Výrobek KSP to go firmy Kotrbatý V.M.Z. byl oceněn prestižní německou cenou „Excellent Brands“ na German Brand Award. Byl vyhlášen nejlepším v kategorii Vytápění a sanita.

Image 1

KSP to go je sálavý panel vhodný pro vytápění menších prostor, jako jsou garáže, dílny, truhlářství a podobné, kdy panel zavěšený na stropě uvolňuje žádané místo u zdí. Vytápění se dá směrovat do určitého prostoru v místnosti a navíc se dá využít i pro osvětlení místnosti pomocí přídavných LED svítilen. Prodej probíhá v ČR i zahraničí přes velkoobchodní řetězce a výrobek je tak vždy dostupný téměř okamžitě.

Image 2

„Porotu zaujalo jak technické řešení výrobku, tak i jeho prezentace na veřejnosti. Výrobek prezentujeme jako „značku“, má své vlastní webové stránky a vytvořili jsme pro něj mobilní aplikaci KSP2GO dostupnou v Google Play i App Store, kde si můžete prohlédnout, z čeho se výrobek skládá a jak snadno se montuje. V zahraničí spolupracujeme s generálními importéry a máme tak pokrytou střední a západní Evropu i Balkán,“ říká ředitel společnosti Ing. Ondřej Hojer, Ph.D.

Image 3

Výrobek KSP to go je tak dalším z řady oceněných výrobků české společnosti, která před rokem oslavila čtvrt století od svého založení. Její specializací je vytápění průmyslu, výroba indukčních digestoří a strojů na opravu výtluků.

Zdroj: https://www.ksp2go.com/cs/