+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Ucelená nabídka TZB na brněnském výstavišti

02.02.2015 Časopis: 1/2015

Další ročník stavebního veletrhu IBF se uskuteční v tradičním dubnovém termínu od středy 22. do soboty 25. dubna 2015. Souběžně se stavebním veletrhem IBF se konají také veletržní akce – veletrh DSB – Dřevo a stavby Brno a veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX.

Novinky pro další ročník veletrhu IBF

Pro další ročník veletrhu je pro všechny vystavovatele připraveno hned několik novinek, hlavní z nich je zcela nový systém výběru plochy. V čem tato novinka spočívá? Především v tom, že cena plochy závisí na vaší volbě umístění výstavního stánku v pavilonu a dřívější přihlášení na veletrh tedy přináší větší možnost výběru plochy. Co se týká cenových podmínek, pak cena volné plochy je stanovena na 900,– Kč/m2, cena kryté plochy se pohybuje dle vybrané zóny v pavilonu od 1 200,– Kč/m2.

S námi oslovíte nejeden region

S veletrhy IBF, DSB a MOBITEX oslovíte nejenom Prahu a střední Čechy! Z průzkumu návštěvníků veletrhů v roce 2014 vyplývá, že 50 % návštěvníků přijelo na veletrh z jiných krajů České republiky nežli z Jihomoravského kraje. Což potvrzuje veletrh IBF jako veletrh s celorepublikovou působností. Podíváme-li se na tato data blíže, pak 50 % návštěvníků je z Jihomoravského kraje, 32 % náleží ostatním krajům Moravy a kraji Vysočina a 18 % pak návštěvníkům z Čech. Zajímavou část tvoří také návštěvníci z blízkého Slovenska, Rakouska, Polska a dalších zemí Evropy.

Mějte přehled o tom, co se ve světě děje

Stavební veletrh IBF se bude věnovat hned několika tématům, která jsou v současné době aktuální nejenom ve světě stavebnictví. Zahajovací konference se bude věnovat problematice církevních a historických staveb z pohledu stavby, obnovy a správy jednotlivých objektů. Součástí bude také matchmakingové setkání se zástupci církví. Tématem čísla jedna, které se prolne jak výstavními expozicemi, tak i doprovodným programem veletrhu, je problematika energeticky úsporného stavění, rekonstrukcí a bydlení. Součástí bude také odborná diskuze nad aspekty implementačního procesu evropské směrnice EPBDII.

[image.1]

Historické a církevní stavby – nová příležitost pro vaši firmu

Novou tržní příležitostí je obnova historických a církevních staveb, kterým se bude věnovat také stavební veletrh IBF. Pro vystavovatele, kteří se budou prezentovat v rámci této problematiky, je připraveno hned několik možností jak se zviditelnit před více než 2 000 cíleně pozvaných odborníků na danou problematiku ze strany Ministerstva kultury, Národního památkového ústavu, zástupců církví apod. Základní formou prezentace je výstavní expozice, dále pak speciální průvodce, zviditelnění při konferenci a samotné setkání se zástupci církví, pro které je připravena také odborná konference. Konference a zvaní návštěvníků se uskuteční ve spolupráci s Ministerstvem kultury ČR, Národním památkovým ústavem, Českou biskupskou konferencí, Konferencí vyšších představených mužských řeholí v České republice, Konferencí vyšších představených ženských řeholí v České republice, Arcibiskupstvím pražským, Biskupstvím brněnským atd.

Jak správně zvolit vhodné osvětlení do domácnosti

Další nový projekt stavebního veletrhu IBF se bude věnovat poradenství s výběrem vhodného typu osvětlení v domácnostech. V rámci pavilonu P vytvořené vzorové místnosti, jako pracovna, kuchyň, jídelna a koupelna, budou osvětleny různými druhy svítidel. Návštěvníci si je tak mohou v reálných podmínkách vyzkoušet. Tyto praktické ukázky doplní doprovodný program a poradenské centrum. Projekt připravujeme ve spolupráci se společnostmi OSRAM a Pražská energetika. Jedná se o jedinečnou možnost prezentace pro všechny výrobce světel a svítidel.

Veletrh PTÁČEK při veletrhu IBF

Souběžně se Stavebním veletrhem IBF bude probíhat v pavilonu V i Veletrh PTÁČEK společnosti PTÁČEK – velkoobchod, který se otevře široké veřejnosti v pátek 24. a v sobotu 25. dubna. V rámci této akce představí společnost PTÁČEK – velkoobchod, a. s. svoji nabídku výrobků více než 130 dodavatelů z oboru topení – plyn – voda – sanita – inženýrské sítě.


Více informací naleznete na www.ibf.cz

Související časopisy