+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Systém Flamcovent Clean Smart získává dvě ceny ESEF Awards 2014

29.09.2014 Firma: Flamco CZ s.r.o. Časopis: 6/2014

Společnost Flamco a designová společnost MMID se společně dělí o dvě prestižní ocenění ESEF Awards 2014 (veletrh European Subcontracting & Engineering Fair) díky svému novému odlučovači vzduchu Flamcovent Clean Smart.

Tato prestižní ocenění nizozemského dodavatelského průmyslu byla udělena během veletrhu ESEF 2014. Vedle společnosti MMID byly oceněny také firmy Oerlikon Balzers Coating Benelux a NEVAT.

Image 1

Vítězný produkt ve dvou kategoriích

Flamcovent Clean Smart ve spolupráci vyvinuly společnosti Flamco a MMID. Tento odlučovač získal cenu ESEF Award v kategorii Konstrukce a design a navíc mezi návštěvníky veletrhu ESEF vyhrál v hlasování o nejvíce inovativní produkt. Cena ESEF Award se uděluje během veletrhu ESEF za inovace ve výrobním průmyslu. Porota a veřejnost označily Flamcovent Clean Smart za ‚průlom v úspoře energie‘.

Oceněný produkt Flamcovent Clean Smart

představuje zcela novou generaci odlučovačů vzduchu pro instalace ústředního vytápění od společnosti Flamco. Díky náhradě několika mosazných součástek plastovými díly došlo k vytvoření lehčího a efektivnějšího produktu. Na porotu udělala dojem hlavně skutečnost, že díky produktu příště na stejnou práci postačí menší čerpadlo. Tím se sníží náklady na energie. Řešení způsobu, jakým je možné odloučenou nečistotu z odlučovače Flamcovent Clean Smart odstranit, označila porota za efektivní a inovativní.

Image 2


Firemní článek
Související produkty
Související časopisy