+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Spolupráce Meibes a Comap

05.05.2014 Firma: Flamco CZ s.r.o. Časopis: 3/2014

Spolupráce nabízí výrobky své i ostatních firem ze skupiny Aalberts ­Industries v České republice a na Slovensku. Strategií je nabídnout celkové řešení na výrobky jednotlivých firem.

Aalberts Industries, průmyslová skupina založená v roce 1975 a kotovaná na burze od roku 1987, jejíž jsou firma Meibes i firma Comap členy, vlastní více než 150 firem a je aktivní téměř ve 40 zemích světa. Aalberts Industries zaměstnává 12 300 zaměstnanců s obratem překračujícím 2 mld. EUR.

Naše společnosti tak mohou nabídnout ucelené výrobkové řady od zdroje až po spotřebič se zázemím a kvalitou služeb pro zákazníka na nejvyšší úrovni.

Nabízíme systémová řešení

Climate Control – systémy regulace,

zahrnují v sobě regulační a vyvažovací armatury, regulační a směšovací stanice, podlahové vytápění a chlazení.

Image 1

Building Installations – systémy rozvodů,

zahrnují v sobě tradiční tvarovky, ale zejména plastové i kovové trubky a lisovací tvarovky, rychlospojky a další součásti.

Image 2

Aquatherm 2014 Praha

Na letošním ročníku jsme vystavovali na ploše 60 m2 společně s firmou Comap. Na stánku byla jednoznačně vidět spolupráce obou společností, kterou návštěvníci hodnotili velmi kladně. Obě společnosti představily řadu novinek, o které byl velký zájem ze strany návštěvníků veletrhu. Velký ohlas měla novinka Condix, čerpadlová skupina pro kondenzační kotle představená firmou Meibes.

Image 8

Velký zájem byl o čerpadlové skupiny. Firma Comap představila novinku podlahového vytápění Biofloor, nové výrobky v sortimentu regulačních armatur, rozvody plynu z vícevrstvých trubek atd.

Na závěr lze říci, že návštěvnost na společném stánku měla stoupající tendenci 150 lidí denně, bylo vidět, že široká odborná veřejnost bere toto spojení na vědomí.

Image 3

Image 4

Image 5

Image 6

Image 7

Firemní článek
Související produkty
Související časopisy