+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Průmyslové vytápění

18.10.2018 Firma: I.G.C. STROJAL s.r.o. Časopis: 6/2018

V současné době ekonomický růst v Evropě spolu s decentralizací otopných soustav a plynofikací průmyslových objektů přinášejí i zvýšenou poptávku po plynových průmyslových agregátech, a tím i po kvalitním odkouření a komínech k těmto spotřebičům.

Firmy zabývající se výrobou a prodejem těchto agregátů dodávají nejčastěji do výrobních hal a dílen plynové ohřívače vzduchu a světlé nebo tmavé infrazářiče. Do skladových hal se zase nejčastěji používají vratové clony.

K těmto plynovým agregátům je zapotřebí pro jejich bezchybný a bezpečný provoz i kvalitní odkouření a komíny. Naše firma všechny potřebné komponenty pro bezpečný a spolehlivý provoz těchto spotřebičů, co se týká odtahu spalin, vyrábí a již mnoho let úspěšně dodává nejen na trhy v Čechách, na Slovensku, ale i zákazníkům do Itálie a Německa.

V současné době se začínají v tomto oboru vytápění stále více uplatňovat spotřebiče, které označujeme jako kondenzační, a i tyto požadavky je naše firma schopna plně uspokojit.

Výrobky určené pro tento segment vytápění vyrábíme v provedení Al, nerez a pro kondenzační techniku v PPs. Ve všech těchto řadách v naší nabídce naleznete komponenty jednovrstvé, koaxiální a třívrstvé s vloženým těsněním s odolností T300° a u kondenzačních agregátů T120°.

Nejčastěji používaná řada výrobků v této době je řada v provedení Al, a to jak koaxiální, tak jednovrstvé provedení. Nejprodávanější výrobky jsou slučovače, hlavice, flexi trubky, trubky v délkách 1000 mm a 2000 mm a komplet, který se skládá z T – kusu a kondenzační jímky.

Image 1

Všechny naše výrobky jsou certifikované a jsou vyráběny s maximálním důrazem na kvalitu a plnou spokojenost našich zákazníků.


Obchodní zastoupení v ČR: Musílek Tomáš, Žerotínova 129, 789 69 Postřelmov, Tel.: +420 724 22 42 12, E-mail: musilek.igc@seznam.cz, www.igc.sk, www.igc.cz 

Firemní článek