+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Prezentace společnosti Reflex na veletrhu ISH 2019

13.06.2019 Firma: REFLEX CZ, s.r.o. Časopis: 3/2019

Stánek firmy Reflex opět zaujal nejen svojí rozlohou, ale hlavně přehledným řešením, umístěním mnoha exponátů i ve funkčním zapojení.

Image 1

Dále byla představena rozšířená realita, která umožnila zákazníkům vidět nabízená systémová řešení nejen jako exponáty, ale i jako funkční celky. Zatímco svět kolem nás je stále komplexnější a náročnost technologií budov neustále roste, Reflex pokračuje ve vývoji vlastních Smart produktů, které poskytují optimální podporu pro projektanty, systémové inženýry a instalatéry v jejich každodenní práci.

Image 2

Například nová generace konfigurátoru produktů ­Sinus: ProSinusX. Uživatelsky velmi příjemný nástroj, s jehož pomocí je možné během chvilky navrhnout vlastní rozdělovač/sběrač na míru s výstupem i ve formátech BIM. Do konfigurátoru jsou zakomponovány i ostatní produkty Sinus, jako anuloidy a akumulační zásobníky.

Na stánku byla prezentována i nová podoba oblíbeného návrhového programu Reflex PRO, na kterém naši němečtí kolegové intenzivně pracují. Již brzy budeme mít finální verzi, kterou po otestování a doplnění o češtinu uvolníme k použití.

Dostane se Vám do ruky velmi efektivní nástroj, který Vám pomůže s návrhem řešení Vašich projektů, s velmi intuitivním ovládáním a s výstupy, které uspokojí i ty nejnáročnější investory.

Novinky v sortimentu

Veletrh je samozřejmě ta nejlepší příležitost, jak představit nejširší veřejnosti novinky v sortimentu. Některé prezentované novinky jsou již v nabídce, další budou postupně zařazovány do sortimentu v průběhu následujících měsíců.

Nová řada odvzdušňovacích a odkalovacích armatur Reflex Exvoid TWIST a Exdirt TWIST

Jedná se o inovovanou řadu mosazných odlučovačů mikrobublin a mikrokalů s otočným tělem. Jsou tedy univerzální, vhodné pro instalace ve všech polohách. Odlučovače mikrobublin Exdirt jsou dále doplněné o silný neodymový magnet – Exferro Easy Clip, který zvyšuje účinnost odlučování nečistot. Magnet je umístěn zvenku na plášti Exdirtu, umožňuje tak bezkonkurenčně rychlé čištění i v těžko přístupných instalacích.

Výhody:

  • 360° otáčení bez blokování, instalace v libovolné poloze
  • Úspora místa a snadná instalace i ve stávajících systémech
  • Nové Exferro Easy Clip pro efektivnější oddělení ­feromagnetických částic
    (dostupnost v ČR od 09/2019)

Image 3

Nová řada deskových výměníků Longtherm

Reflex nabízí od letošního roku zcela novou řadu pájených deskových výměníků. Desky výměníků se vyrábí ve dvou typech: typ H má kanály dimenzované na maximální přestup tepla při vyšší tlakové ztrátě, typ L má potom větší kanály pro nízké tlakové ztráty. Vzájemnou kombinací obou desek vzniká univerzální typ M, který slučuje výhody obou konstrukcí, tedy vysoký přestup tepla a malou tlakovou ztrátu.

Image 4

Celkem je v nabídce 107 nových typů výměníků s počty desek od 10 do 280. Pájené výměníky Longtherm jsou určené pro rozsah teplot od –195 °C do +230 °C, tlakově do 30, resp. 25 barů. Pokrývají tak celý možný rozsah použití v tepelné nebo chladicí technice.

Nabídku pájených výměníků dále rozšiřuje celá nová řada skládaných, šroubovaných, výměníků. Ty se s výhodou používají v aplikacích s nízkým teplotním spádem na výměnících, převážně tedy v oblasti chlazení, nebo v případě vysokých výkonů i v oblasti vytápění. Celkem je v nabídce 56 typů výměníků s rozsahem použití pro teploty od –10 °C až do +110 °C. Skládané výměníky i nadále nabízíme i jako atypy, mimo standardní ceníkovou řadu.

On-line konfigurátor pro návrh nových typů výměníků je dostupný v českém jazyce zde.

Reflex Servitec S

Novinka z poslední generace podtlakových odplyňovacích automatů. Jedná se o plnohodnotný Servitec s integrovaným dopouštěním v nástěnném provedení. Hlavní součástí je membránové čerpadlo, které v mosazné trubici vytvoří podtlak. Zároveň se otevře přepouštěcí ventil a voda ze systému, případně z dopouštění, je nastřikována do vytvořeného vakua. Dochází tak k vyloučení rozpuštěných plynů až k hodnotám kolem 5 mg·l–1.

Servitec S má integrované ovládání Control Smart přes BlueTooth připojení pomocí aplikace pro mobilní telefony. Uživatel tak může velmi jednoduše měnit provozní parametry zařízení.
(dostupnost v ČR od 08/2019)

Image 5


Bližší podrobnosti nejen k uvedeným novinkám, ale i ke všem ostatním produktům firmy Reflex, naleznete na www.reflexcz.cz

Firemní článek