+
Přidat firmu
Vyhledávání
Menu

Oceněné nápady z Hydronic Flow Control

11.07.2018 Firma: Flamco CZ s.r.o.

V Hydronic Flow Control vzniklo oddělení se specializací na digitální služby.

Digitální služby mají zelenou

Společnost Aalberts fandí inovacím. Zvláště pak těm, které přináší zákazníkům větší komfort. Digitální služby a platformy jsou stále žádanější, a tak jsme se rozhodli vytvořit celé oddělení, které je bude mít na starost. Výsledkem je HFC Digital HUB. Tady vzniklo zázemí pro všechny online obchody, užitečné aplikace a poradenské služby, které teď máme pod jednou střechou.

Image 1

Chystáme moderní poradenství

Při návrhu řešení pro vytápění a chlazení budov je třeba zohlednit řadu aspektů. Zatímco dříve zabralo nejvíc času pouhé zorientování se v systému, do budoucna k tomu postačí jen chvilka a chytrý telefon. Cílem MEIBES, Flamco a partnerských společností je rozšířit nabídku o aplikace – od digitální údržby až po snižování spotřeby energie. Získat v nich přehled a vybrat tu nejpraktičtější, to bude poslání týmu z HFC Digital HUB. Mimo se budeme snažit optimalizovat vaše zákaznické zkušenosti tak, abyste byli vždycky spokojení.

Nápady z Hydronic Flow Control se cení!

Že je Hydronic Flow Control líhní dobrých nápadů, se potvrdilo také při posledním udílení cen na Aalberts Leadership Days. Díky širokému sortimentu výrobků, které šetří vodu, energie a životní prostředí získala tahle skupina ocenění v kategorii Aalberts Sustainability. Zelenou u nás totiž mají nejen digitální služby, ale i ekologie.

Image 2


Kde byste mobilní aplikace uvítali nejvíc? Napište nám!

Firemní článek
Související produkty